به گزارش ایرنا،مهدی جمشیدی دانا درسمینار آشنایی با سیستم مدیریت انرژی مبتنی بر ایزو 50001 اظهار داشت: ازحدود یك سال ونیم پیش پیگیر استقرار سامانهای در مجموعه شركتهای پالایش گاز هستیم تا بتوانیم میزان مصرف انرژی را در قسمتهای مختلف آب، برق، بخار و گاز آنها رصد كنیم.
وی افزود: علاوه برآن با استقرار این سامانه می توانیم عملكرد هركدام از شركتهای پالایش گاز را با یكدیگر وبا بهترین پالایشگاههای جهان مقایسه كنیم.
مدیرهماهنگی و نظارت بر تولید شركت ملی گاز ایران اضافه كرد: در این ارتباط با پیگیریهای انجام شده،اوایل سال جاری موفق به انعقاد قراردادی بین مدیریت پژوهش و مدیریت هماهنگی و نظارت برتولید شركت ملی گاز با معاونت پژوهشی دانشگاه تهران شدیم تا با استقرار نرمافزار تخصصی این سامانه و اطلاعاتی كه به آن وارد میشود بتوانیم در نهایت میزان مصرف انرژی پالایشگاهها را اندازهگیری و سپس با همدیگر مقایسه كنیم.
وی با تاكید بر لزوم فرهنگ سازی در این زمینه گفت: از همه مدیران عامل پالایشگاهها و كارشناسان ذی ربط در این سمینار دعوت كردهایم تا این تفكر و فرهنگ كه موضوع پایش میزان مصرف انرژی جزو ضرورت های هر پالایشگاه است را به تمام زیر مجموعه ها منتقل كنند.
جمشیدی دانا بیان : مدتزمان برنامهریزی شده برای استقرار این سیستم حدود 11 ماه پیشبینی شده كه امیدواریم با استقرار آن بتوانیم در قدم بعدی موفق به استقرار استاندارد ایزو 50001 شویم.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شركت ملی گاز درباره میزان حصول موفقیت در این پروژه گفت: امیدواریم با توجه به عزم جدی كه در مجموعه مدیریت هماهنگی وجود دارد و میزان شوق و اشتیاق پالایشگاهها نسبت به این موضوع، با پیگیریهای ما، توانمندی و تجربهای كه معاونت پژوهش دانشگاه تهران دارد و تیم قوی مجری پروژه، زودتر ازموعد این نرمافزار تهیه و مستقر شود تا بتوانیم آن را عملیاتی نمائیم.
نخستین جلسه آشنایی با استقرار سیستم مدیریت انرژی مبتنی بر ایزو 50001، در سالن كنفرانس مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار و در نخستین گام، فاز برنامهریزی و راهاندازی این پروژه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وزارت نفت و شركت ملی گاز همچنان كه بزرگ ترین تولیدكننده انرژی دركشوراست، عمده ترین مصرف كننده انرژی نیز محسوب میشود.ك/1
539 /679