نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روزیكشنبه،بیداریان درفینال رقابتهای این ماده عصرامروز دراستانبول درمیان شناگران حاضر در رده هشتم جای گرفت.

'احمد رضا جلالی'دیگرشناگر كشورمان درماده 100متر آزاد صبح امروز نتوانست جواز حضور در فینال این ماده را كسب كند.

تیم ملی شنای ایران پیش از این به یك مدال طلا و دو نقره توسط محمد علیرضایی ، احمدرضا جلالی و افشین عسگری دست یافته بود.

مسابقات بین المللی شنای جام آزاد در تركیه به مدت چهار روز برگزار می شود و چهار ملی پوش شنای ایران به نام های محمد بیداریان، محمد علیرضایی، احمدرضا جلالی و افشین عسكری در مواد مختلف با حریفان خود به رقابت می پردازند.

'خشایار حضرتی' به عنوان مربی، تیم ملی شنای ایران را در مسابقات شنای جام آزاد در تركیه همراهی می كند.

مسابقات شنای جام آزاد در تركیه، آخرین مرحله از رقابت های شنای انتخابی بازی های المپیك 2012 لندن به شمار می رود.

ملی پوشان شنای ایران، خود را برای شركت در مسابقات شنای قهرمانی آسیا كه آبان ماه امسال در امارات عربی متحده برگزار می شود، آماده می كنند.

خاورم ** 230



:: برچسب‌ها: طبیعت , دوچرخه , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، محمد حسین جهانبخش روز یكشنبه در همایش توجیهی دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منكر دستگاه های اجرایی استان بوشهر افزود: اگر امر به معروف و نهی از منكر در جامعه نهادینه شود كسی جرات ارتكاب منكر را به خود نمی دهد.

وی اضافه كرد: مهمترین عامل نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منكر این است كه آمران به معروف عامل به معروف باشند و از خود و اطرافیان خود شروع كنند.

جهانبخش یادآورشد: امروز بدحجابی به عنوان یك ناهنجاری اجتماعی سلامت جامعه را تهدید می كند كه باید با روش های دقیق به آسیب شناسی این ناهنجاری و دیگر ناهنجاری ها پرداخت.

وی تاكید كرد: میزان التزام كارمندان و رعایت اصول اخلاقی و اسلامی یكی از شاخص های مدیران دستگاه های استان خواهد بود كه به صورت جدی پیگیری می شود.

استاندار بوشهر بیان كرد: در استان بوشهر به عنوان یك استان ولایتمدار و دارالحماسه مسوولیت ما در اجرای دو فریضه امر به معروف و نهی از منكر بسیار سنگین تر از دیگر مناطق كشور است.ك/2

632/539/536



:: برچسب‌ها: عکاسی , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

یونان، ‌پرتغال،‌ ایتالیا و اسپانیا كشورهایی هستند كه چند ماهی است نامشان بیش از دیگر زمان ها بر سر زبان هاست و روزی نیست كه مخاطبان نام انها را از رسانه ها نشنوند. همه می دانند مشكل اصلی این كشورهای چیست: بدهی های دولتی. اما انچه بیش از هر چیز مغفول مانده این است كه برخی كشورها بیش از دیگران خود را در حل این بحران فعال نشان داده و برخی دیگر نیز با طرح راه كارهایی سعی در به دست گرفتن زمام امور داشتند. از این میان كشورهایی چون آلمان و فرانسه در صدر قرار داشتند و اكنون كه آلمان كمی از این زمامداری خسته و فرسوده به نظر می رسد باید دید باز هم می خواهد یا می تواند به این زمامداری ادامه دهد(باتوجه به بحران مالی كه اكنون كشورش با ان رو به روست) یا گزینه های دیگری به عنوان قدرت برتر اروپا داوطلب و مطرح خواهند شد؟ آیا كشور دیگری دارای چنین ظرفیتی هست؟

**برلین، شهر 7 'نه'

----------------------

مجله تحلیلی خبری 'اسلت' فرانسه در گزارشی می نویسد: 'خوزه ایگناسیو توره بلانكا'، استاد علوم سیاسی و رییس دفتر مادرید شورای روابط خارجی اروپا، برلین را شهر هفت 'نه' توصیف كرده و در این باره توضیح می دهد:

1- نه، به اوراق قرضه

2- نه به ادامه نجات مكانیزم ثبات اروپا

3- نه به مكانیزم حل بحران بانكی در سطح اروپا

4- نه به تخفیف طرح های ریاضتی

5- نه به تسهیل در روند پرداخت بدهی ها برای دولت های شكننده به لحاظ اقتصادی

6- نه به كاهش نرخ سود

7- نه به تشویق فرهنگ مصرف

وی معتقد است كه البته 'نه' سوم با توجه به چراغ سبز آلمان به تشكیل یك اتحادیه بانكی در واقع به گونه ای بله محسوب می شود.

به گزارش اسلت، تقابل 'ریاضت' و 'رشد' به تقابل مركل و اولاند برمی گردند. مساله دیگر به اشتراك گزاردن ابزارها برای حل بحران است. آلمان و افكار عمومی این كشور دید بازی نسبت به مساله 'اتحادیه سیاسی' دارند. در واقع نسبت به انجام یك جهش قابل وصف در كل اروپا.

این طرح اقتصادی به معنای یك اتحادیه مالیاتی و بانكی است. آلمان پیشتر نظرات خود را در این زمینه اعلام كرده، اما فرانسه تاكنون اعمال نظر نكرده است. ازسوی دیگر انگلا مركل موافقت خود با ماریو دراگی رییس صندوق بین المللی پول مبنی بر لزوم ترسیم چشم انداز ده ساله اروپا را اعلام كرده است.

**آلمان و ناخرسندی سردمداری مدیریت بحران

---------------------------------------------------

نشریه 'لاووآدونورد' نیز در گزارش خود به موضعگیری انگلا مركل صدراعظم آلمان در قبال سران بیست كشور صنعتی جهان در استانه نشست گروه بیست اشاره كرد و نوشت مركل در سخنانی اعلام كرد كه رهبران حاضر در گروه 20 كه در مكزیك برگزار خواهد شد حق ندارند فقط از آلمان بخواهند كه بحران را حل كند. صدراعظم آلمان نسبت به مطرح كردن مجدد راه كار حل بحران جهانی ان هم تنها از سوی آلمان به اعضای گروه 20 هشدار داد و گقت كه این گروه بیش از حد روی قدرت و توان آلمان حساب كرده است.

وی با تاكید بر اینكه 'توان آلمان محدود است' گفت: قطعا در نشست گروه 20 كه بحران بدهی ها محوری ترین موضوع ان است یك بار دیگر همه چشم ها به آلمان دوخته خواهد شد.

مركل همچنین از تلاش كشورش برای مشاركت برای احیای رشد منطقه یورو سخن گفت و خاطر نشان كرد كه به همه كسانی كه فقط از تعهد آلمان سخن می گویند، می گویم بله آلمان قوی و قدرتمند است. موتور اقتصاد قطب ثبات اروپاست و می خواهد این قدرت و ثبات را برای كمك به اروپا به خدمت بگیرد، اما زیاده از حد بر بروی قدرت آلمان حساب شود تمام بسته های حمایتی نیز بی فایده خواهد بود.

صدراعظم آلمان با تاكید بر اینكه 'دستیابی به یك اروپای متحد یك وظیفه تاریخی است' تكرار كرد كه منطقه یورو با مشاركت حداقلی اروپاییان از بحران خارج نخواهد شد.

وی گفت: تنها اروپا نیست كه باید در این زمینه تلاش كند. مركل ضمن متوجه كردن مسئولیت این امر به اعضای گروه 20 خاطر نشان كرد: باید از جبران بدهی های جدید آن هم از طریق هزینه مالی كه باید در خدمت رشد قرار گیرد پرهیز كنیم. منطقه یورو نمی تواند به تنهایی مسئولیت رشد این منطقه را برعهده بگیرد و تمام شركا باید در این زمینه تلاش كنند.

شبكه تلویزیونی 'یوروپ1' نیز در گزارشی با عنوان ' تمام چشم ها معطوف به آلمان' در سایت خبری خود نوشت: آنگلا مركل كه برای احیای اقتصاد منطقه یورو از هر سو تحت فشار است خواستار مقابله ریشه ای با مشكلات شده است.

**وقتی آمریكا نگران اقتصاد اروپا می شود

----------------------------------------------

نشریه فرانسه زبان اكو در گزارش خود نوشت: تیموتی گایتنر وزیر خزانه داری آمریكا یك روز پیش از اظهارات آنگلا مركل دیدگاه آلمان در باره حل بحران بدهی های منطقه یورو را خردمندانه توصیف و تاكید كرد به نظر من در نظر گرفتن آلمان به عنوان منبع حل مشكل كنوی درست نیست. آلمان برای تاسیس یك اتحادیه پولی علاوه بر ارائه راهكار وحمایت از تلاشها برای حل بحران آماده دادن هرگونه تعهد در این زمینه است، اما برای تحقق این امر حمایت از اصلاحات و تغییرات ضروری است.

گایتنر اروپایی ها را به رسیدن به تفاهم بر سر معیارهای مشخص فراخواند. وی خاطر نشان كرد كه می توان با بسیاری از جنبه های این نحوه مدیریت مخالف بود، اما اصلاحات پایدار در كنار تغییرات پایدار ضروری است.

برلین تا زمانی كه كشورهای درگیر بحران اصلاحاتی را برای بهبود وضعیت رقابتی خود به كار نگیرند زیر بار استفاده از قوانین بودجه ای برای كمك به منطقه یورو نخواهد رفت. وی ابراز امیدواری كرد كه آلمان و دیگر بازیگران بزرگ منطقه یورو در نشست گروه 20 در مكزیك و نیز نشست اتحادیه اروپا در 28 و 29 ژوئن درباره اهداف كلی اتحادیه بانكی، رشد منطقه و موانع پیش روی كشورهای بحران زده در راه اصلاحات شفاف تر سخن بگویند.

**چه كسی بر كرسی قدرت اروپا تكیه خواهد زد؟

------------------------------------------------------

نشریه اتلانتیكو در گزارشی می نویسد كه قدرت اروپا در دستان چه كسانی است؛ انگلا مركل، ماریو دراگی،‌ كمیسیون اروپا یا آژانس های اعتبارسنجی؟

از زمان آغاز بحران؛ بازیگرانی كه در اندیشه قدرت نمایی در این قاره هستند بسیار و جای خالی برای تصرف قدرت در اروپا اندك است. براساس این گزارش، 'الكساندر استاب' وزیر امور اروپا، در سخنرانی اخیر خود در پاریس خاطر نشان كرد كه موسسات اروپایی همچون نهادهای مذاكره كننده با دولتها دیگر مركز قدرت اروپا نیستند. به گفته استاب این نقش از این پس برعهده قویترین اقتصادهای اتحادیه اروپا یعنی دولت های طلبكار همچون آلمان، هلند، فنلاند و لوكزامبورگ است كه كشورهای بدهكار برای ادامه حیات خود در منطقه یورو از آنها تقاضای كمك مالی كرده اند.

با این همه آشفتگی های جدی در معادلات و موازنات؛ اروپا كه در حال حاضر از نوعی فقدان قدرت برتر رنج می برد در زیر سایه این شایسته سالاری جدید كه بیشتر مرهون غلبه عامل اقتصادی بر عامل سیاسی است پنهان شده است. حتی اگر مدیریت بحران بدهی ها توسط دولت های عضو مركزیت آلمان در منطقه یورو را تایید كند این برتری آلمان به طور قطع ظاهری خواهد بود.

آلمان كه صرفا بر روی ارائه تعاریفی از اولویت ها برای خروج از بحران متمركز است تا بر روی خود بحران، دیگر نمی خواهد محور این اتحادیه باشد. در مقابل، شكنندگی اقتصاد فرانسه حاكی از یك عدم تعادل رو به رشد در روابط این دو زوج تاریخی و فعال اتحادیه اروپاست. این در حالی است كه برخی از اعضا از خود می پرسند آیا مدیریت آلمانی و فرانسوی هنوز هم محلی از اعراب دارد یا نه؟

در تازه ترین گزارش شورای روابط خارجی اروپا به نقل از یك مقام بلندپایه وزارت دارایی آلمان آمده است: شیوه آلمان بیشتر تلاش برای رسیدن به اجماع با دیگر شركای نزدیك است تا تلاش برای رسیدن به تفاهم با فرانسوی ها.

این مقام بلندپایه تاكید می كند كه ما می دانیم چیزهای متفاوتی می خواهیم: 'تفكر یا تامل در باره ایجاد بسته بودجه ای'. ما این كار را پیش از هر چیز با كمك ایرلندی ها و فنلاندی ها انجام می دهیم زیرا آنها مشاركت نزدیكی با هم دارند. ما تنها پس از رسیدن به یك موضوع مشترك در بطن گروه از فرانسوی ها دعوت می كنیم و می دانیم به محض اینكه بحث و مذاكره آغاز شود مشكلات هم سر می رسد. زمانی در اروپا انتخاب فرانسوا اولاند به ریاست جمهوری فرانسه بازگشت تعادل به روابط آلمان و فرانسه محسوب می شد. اولاند هم سعی داشت ثابت كند كه در تلاشش برای دستیابی به سیاست اروپایی رشد تنها نیست و دیگر كشورها همچون بلژیك و ایتالیا می توانند در كنار فرانسه یك جبهه مشترك مخالف در برابر ریاضت های افراطی به عنوان تنها راه درمان بحران تشكیل دهد.

ماریانو راخوی نخست وزیر دولت راستگرای اسپانیا نیز به تازگی به این گروه پیوسته و از مناسب بودن اوراق قرضه اروپا و نیز اتحادیه بانكگی اروپا سخن می گوید.

امروزه زوج فرانسه آلمان خود را از درگیری كه ذهنیت جدایی آنان را تقویت می كند مصون می دارند.

ماریو دراگی در اظهارات اخیر خود با یاداوری تمایلش برای تشكیل یك 'فدرالیسم سیاسی' در اروپا، موسسات و رهبران اروپا را به یك اندازه مقصر دانست.

البته معلوم نیست زمانی كه دراگی از موسسات سخن می گوید بانك مركزی اروپا هم جز این نهادها است یا خیز؟!

**چه نهادی صلاحیت اعمال نظارت بر اقتصاد كشورهای بحران زده را دارد؟

---------------------------------------------------------------------------------

نشریه اتلانتیكو در گزارش خود می نویسد: اكنون بحران 'مالكیت منطقه یورو' نه مساله تعدد فعالان و بازیگران دخیل است و نه اصلاحاتی به مراتب دموكراتیك تر. بلكه اعمال نظارت بر اقتصاد كشورهاست. گرچه كمیسیون اروپا در تمام طول بحران تنها یك نهاد ساده مشورتی بوده است. در حال حاضر دولت های عضو دیگر تمایلی ندارند تا نقش 'سلامت سنجی' اقتصاد منطقه یورو در انحصار موسسات اعتبارسنجی باشد!

براساس این گزارش، اصلاحات در موسسات به یك اولویت در دستور كار اروپا تبدیل شده، اما سران اروپا پیش از هر چیزی باید اعمال نظارت بانكی مشترك و تاسیس اتحادیه مالیاتی با تكیه بر یك وزارت خزانه دارایی اروپایی را در اولویت قرار دهند. شاید این امر بتواند چهره موجهی از منطقه یورو ارائه داده و سرانجام صندلی خالی قدرت و ریاست اروپا را به صاحب اصلی آن بسپارد.

آتلانتیكو می نویسد: مذاكرات بین طلبكاران و بدهكاران برای كمك به كشورهای درگیر بحران همچون یونان و پرتغال ایرلند و در حال حاضر اسپانیا تصویر شفافی از جایگاه نظام بانكی در روند حل بحران ارائه نمی دهد. گویا باید 'تمامیت سیاسی' اتحادیه اروپا را با آغوش باز پذیرفت. پیش از هر چیز لازم است كه رهبران اروپا به مردم خود ثابت كنند كه اتحادیه پولی یك اتحادیه ماندنی و ذیصلاح برای تضمین آسودگی و رفاه آنان است.

حال باید دید طرح مشترك روسای كمیسیون اروپا، اتحادیه اروپا، گروه اروپا و بانك مركزی اروپا با عنوان 'اتحادیه واقعی سیاست های بودجه ای' را كه ماهها بر روی آن نیز كار كرده اند با ارائه در نشست آینده این اتحادیه می تواند آنان را در حل بحران یورو و متعاقب آن ریاست جامع اروپا سهیم كند.

پژوهش**ز.ج**



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از روابط عمومی این فیلم، فیلمبرداری فیلم سینمایی محمد(ص) با پایان فیلمبرداری صحنه های مربوط به مكه در زمان تولد پیامبر(ص) به نیمه رسید.

پس از این مرحله، با پایان عملیات اسكن لیزر شهر مكه كه برای بخش جلوه های ویژه صحنه های فرار مردم پس از خبر حمله ابرهه مورد نیاز است بازسازی مكه و ساخت و ساز كعبه جدید برای فیلمبرداری صحنه های پایانی فیلم آغاز شد .

فیلمبرداری این فیلم با صحنه های وفات مادر رسول اكرم اسلام، در روستای ابواء، روستایی كه پیامبر (ص) در بازگشت از سفر مدینه مادر بزرگوارشان را در آن روستا از دست می دهند و فیلمبرداری صحنه های مربوط به دوران شیرخوارگی و خردسالی در روستای سعدیه ادامه پیدا خواهد كرد.

پروانه ساخت فیلم سینمایی 'محمد(ص)' به تهیه كنندگی موسسه امور سینمایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و كارگردانی 'مجید مجیدی' را پیشتر شورای ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای صادر كرد.

این اثر سینمایی روایتگر دوران كودكی حضرت محمد (ص) است.

مجیدی كارگردان این اثر عظیم سینمایی متولد 1338 تهران است. وی فعالیت هنری خود را با بازی در نمایش های صحنه ای آغاز كرد و سپس به 'حوزه اندیشه و هنر اسلامی' پیوست و به بازی در نمایش و نویسندگی و كارگردانی فیلم كوتاه پرداخت.

نویسندگی و كارگردانی فیلم كوتاه 'انفجار' نخستین تجربه اوست،‌ كه با دوربین 16 میلیمتری فیلمبرداری شد و فیلم 'بدوك' نخستین فیلم بلند در مقام كارگردانی به شمار می رود.

فیلم های پدر، بچه های آسمان، رنگ خدا، باران، بید مجنون و آواز گنجشك ها از جمله آثار مجیدی در جایگاه كارگردان است.

فراهنگ**



:: برچسب‌ها: تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز یكشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ، 'اشرف تشكری' در گفت و گویی افزود: مصرف در حد معمول مواد كافئین‌دار مانند چای و قهوه مشكلی ایجاد نمی‌كند اما استفاده بیش از حد از این مواد می‌تواند مضر باشد و حتی می‌تواند موجب افزایش اضطراب فرد شود.

وی ادامه داد : برخی دانشجویان نیز به اشتباه در شب امتحان از داروهای محرك استفاده می‌كنند كه برخی از آنها اصلا دارو نیستند؛ بطور مثال شیشه، در رده مواد مخدر قرار می‌گیرد.

این روانپزشك خاطرنشان كرد این مواد بر روی سلول‌های مغز تاثیر می‌گذارد و موجب فعال شدن مغز و افزایش هوشیاری و توجه فرد می شود اما باید توجه داشت كه اثر این مواد مقطعی است و در دراز مدت اثرات سوئی دارد.

تشكری گفت: به طور مثال برخی افراد با مصرف این مواد دچار اختلالات روانی مانند هذیان‌گویی و توهم می‌شوند؛ همچنین احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی نیز در این افراد وجود دارد.

وی تاكید كرد برخی از این داروها نیز حالت مخدر دارند و فرد پس از نخستین مصرف به آنها معتاد می‌شود.

این روانپزشك به دانشجویان توصیه كرد با برنامه‌ریزی و به صورت منظم درس بخوانند تا بدون استرس در امتحان‌ها موفق شوند.

اجتمام**9185 ** 1569



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'پرویز عالی' سرپرست تیم كشتی آزاد جوانان ایران كه تیمش به تازگی عنوان قهرمانی آسیا را كسب كرد، به ایرنا گفت: شنبه شب، كادر فنی تیم كشتی آزاد جوانان، نشست خوب و جامعی را با رسول خادم مدیر فنی تیم های ملی برگزار كرد كه در آن برنامه های آماده سازی جوانان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی تصریح كرد: پس از بررسی و زمانبندی دقیق برای برپایی اردوهای آماده سازی تا رقابت های جهانی جوانان مقرر شد اردوی بعدی ما از روز 10 تیر ماه آغاز شود.

البته با پیشنهاد ما و نظر رسول خادم قرار بر این شد تا جوانان آزادكار در این اردو در كنار ملی پوشان بزرگسال تمرین كنند ولی برای اسكان و تغذیه باید در خانه كشتی شماره دو مستقر شوند.

پیشكسوت كشتی كشورمان ادامه داد: در این نشست هماهنگی در خصوص دعوت از جوانان آزادكار برای حضور در اردو، زمان آغاز تمرینات و همچنین تركیب اعزامی به رقابت های جهانی نیز بحث و گفت و گو شد. ضمن اینكه رسول خادم اصرار زیادی بر ایجاد ارتباط بیشتر بین رده های سنی جوانان و بزرگسالان داشت و بارها تاكید كرد بعد از بازی های المپیك لندن شاهد ارتباط بیشتری بین این دو رده سنی خواهیم بود.

سرپرست تیم كشتی آزاد جوانان ایران خاطرنشان كرد: خوشبختانه رسول خادم به عنوان یكی از نوابغ كشتی ایران تاكید فراوانی بر حمایت از جوانان دارد و به خوبی به اهمیت حمایت و نظارت بر كشتی گیران این رده سنی واقف است. مطمئنا همین مساله باعث دلگرمی بیشتر كشتی گیران و كادر فنی جوانان خواهد شد تا در هنگام حضور در میادین بین المللی از دل و جان برای كسب موفقیت مایه بگذارند.

ورزشی. ** 9162 ** 1589



:: برچسب‌ها: هندوستان , اسکاتلند ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
خودروهای فرسوده

دولت ایران تردد خوردوهای فرسوده را از اول تابستان ممنوع کرده است و از سه روز دیگر این خودروها حق تردد در هشت شهر بزرگ کشور از جمله تهران را نخواهند داشت.

آمار نشان می دهد که تعداد خودروهای ایران بیشتر از ۱۲ میلیون دستگاه است و برآوردها نشان می دهد که حدود چهار میلیون دستگاه از این خودروها از اول تیرماه دیگر حق تردد در شهرهای بزرگ را نخواهند داشت.

برآوردها نشان می دهد که نیمی از این چهار میلیون خودروی فرسوده ایران، یعنی حدود دو میلیون دستگاه از آنها در تهران تردد می کنند و به همین دلیل سازمان حفاظت از محیط زیست و استانداری تهران با جدیت اجرای این مصوبه دولت را پیگیری می کنند.

دلیل اصلی تلاش برای اجرای این مصوبه به خصوص در شهر تهران این است که دولت می گوید نزدیک به ۷۰ درصد از آلودگی هوای این شهر، مربوط به خودروهای فرسوده است و این خودروها دو برابر بیشتر از متوسط، بنزین مصرف می کنند اما شهرداری تهران این طرح را غیرقابل اجرا می داند.

طرح جامع کاهش آلودگی که در دولت تصویب شده مربوط به هشت کلانشهر تهران، اصفهان، شیراز، اهواز، تبریز،مشهد، اراک و کرج است.

احمدی مقدم

فرمانده نیروی انتظامی می گوید این توقع اشتباه است که پلیس تمام توان خود را برای کنترل خودروها و برخورد با قلیان و کنترل رستوران ها به کار گیرد چرا که در این مواقع اساسا وظایف پلیس تغییر می کند.

در مصوبه دولت سن فرسودگی خودروهای شخصی ۲۰ سال در نظر گرفته شده است، یعنی خودروهایی که پیش از سال ۱۳۷۱ تولید شده اند، ازاین پس حق تردد در شهرهای بزرگ را ندارند. سن فرسودگی کامیون ها ۲۰ سال، مینی بوس ۱۰ سال، اتوبوس برون شهری ۱۲ سال، اتوبوس شهری و موتور سیکلت هشت سال و تاکسی ده سال در نظر گرفته شده است.

این طرح در حالی اجرا می شود که بزرگترین طرح خروج خودروهای فرسوده در ده سال گذشته چندان موفقیت آمیز نبوده است. گزارشها نشان می دهد که با وجود کمک های بلا عوضی که دولت برای از رده خارج کردن، خودروها پرداخت می کرد، در طول ده سال گذشته کمتر از یک میلیون خودرو از رده خارج شده است.

بر این اساس، منتقدان طرح ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده می گویند که وقتی دولت حاضر بود برای هر خودروی فرسوده بیشتر از یک میلیون تومان کمک بلاعوض به صاحبان این خودروها بدهد و با کمک بانکها و شرکت های خودروسازی امکان خرید خودروی جدید برای صاحب خودروی فرسوده فراهم می کرد، نتوانست در اجرای برنامه ای بسیار محدودتر موفق شود، بنابراین نمی توان انتظار داشت که طرح تازه با این شکل موفقیت آمیز باشد.

سازمان حفاظت از محیط زیست ایران می گوید که مصوبه مربوط به سن خودروها به نیروی انتظامی ابلاغ شده است و بر اساس آن پلیس باید از تردد خودوهای فرسوده، دودزا و فاقد معاینه فنی جلوگیری کند.

"اطمینان دارم این مصوبه دولت قابلیت اجرا ندارد و غیر کارشناسی است و کسانی که آن را به تصویب رسانده اند مجبورند سکوت کنند و کاری به خیر و شر این مصوبه نداشته باشند و یا مصوبه شان را پس بگیرند."

جعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران

نیروی انتظامی در ابتدا با این طرح مخالف بود و سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی یک ماه پیش گفته بود که "مخالف ابلاغ و اجرای این مصوبه هستیم و نیروهای ما مسئول جمع آوری خودروهای فرسوده در سطح شهر نیستند و این امر راهکاری اشتباه است و باید با تسهیلات اقدام به خروج خودروهای فرسوده کرد."

به گفته آقای احمدی مقدم "هر کاری نباید بر دوش پلیس گذاشته شود، چرا که پلیس را از ماموریت های اصلی برای مقابله با سارقان و مواد فروشان باز می دارد."

مخالفت شهرداری تهران

شهرداری تهران هم این طرح را غیرقابل اجرا می داند و جعفر تشکری هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفته که "اطمینان دارم این مصوبه دولت قابلیت اجرا ندارد و غیر کارشناسی است و کسانی که آن را به تصویب رسانده اند مجبورند سکوت کنند و کاری به خیر و شر این مصوبه نداشته باشند و یا مصوبه شان را پس بگیرند."

آقای تشکری می گوید که "چه کسی در شهر تهران و یا سایر شهرها می تواند خودروهای شخصی بالای ۲۰ سال را از زیر پای مردم بیرون بکشد و اجازه تردد به آنها در شهر ندهد، این تصمیم نشدنی است."

گزارشها نشان می دهد که از مجموع بیشتر از ۱۱ هزار اتوبوسی که در تهران مسافر جابه جا می کنند، نزدیک به دو هزار اتوبوس فرسوده هستند و شهرداری می گوید که بدون کمک دولت امکان نوسازی ناوگان اتوبوس شهری امکان پذیر نیست و در این سالها دولت همکاری لازم را برای از رده خارج کردن این اتوبوس ها انجام نداده است و حالا چطور انتظار دارد که شهرداری جلوی فعالیت آنها را بگیرد.

علاوه بر این تعداد زیادی مینی بوس در شهر تهران مسافر جا به جا می کنند و آقای تشکری می گوید که "یک هزار و ۲۰۰ دستگاه مینی بوس در شهر تهران فرسوده است که بالای ۳۰ سال عمر دارند و مسافران آنها به سختی جا به جا می شوند و صاحبان مینی بوس ها هم دچار مشکل شده اند ولی اراده ای از سوی دولت برای خروج آنها وجود ندارد."

خودروهای فرسوده

برنامه از رده خارج کردن خودروها در ایران از ده سال پیش شروع شده است

معاون حمل و نقل شهرداری تهران با اشاره به موضوع مینی بوس های فرسوده بالای ۳۰ سال می گوید "با اطمینان بیشتری نتیجه گیری می کنیم که این مصوبه (ممنوعیت تردد خودروهای فرسوده) غیرکارشناسی است و قابلیت اجرایی ندارد."

شهرداری تهران البته تاکید دارد که اگر این طرح اجرا شود تاثیر زیادی در کاهش آلودگی خواهد داشت، اما پیشنهاد می کند که به جای چنین مصوبه غیرقابل اجرایی، عوارض و بیمه خودروهای بالای ۲۰ سال سن ده برابر شود و آن زمان دیگر استفاده از خودروی فرسوده به لحاظ اقتصادی به صرفه نیست و مالک خودرو دیگر از چنین خودروی پرهزینه ای استفاده نخواهد کرد.

اکنون که مصوبه دولت برای اجرا به نیروی انتظامی داده شده، فرمانده نیروی انتظامی مانند سابق با آن مخالفت نمی کند، اما می گوید که برای شناسایی خودروهای فرسوده ایست و بازرسی در سطح شهر ایجاد نمی کنیم و پلیس تنها "در گلوگاه ها و مراکزی که مردم برای دریافت خدمات مراجعه می کنند سن خودروها را بررسی کرده و با خودروی فرسوده برخورد می کند."

آقای احمدی مقدم می گوید که "این توقع اشتباه است که پلیس تمام توان خود را برای کنترل خودروها و برخورد با قلیان و کنترل رستوران ها به کار گیرد چرا که در این مواقع اساسا وظایف پلیس تغییر می کند."

کارشناسان می گویند که اجرای این طرح می تواند آلودگی هوا را کاهش دهد اما در شرایط فعلی به نظر نمی رسد این طرح به سادگی قابل اجرا باشد و تلاش دولت در خوشبینانه ترین شکل ممکن به سرنوشت طرح جمع آوری خودروهای فرسوده دچار شود که با همه امتیازاتی که به صاحبان خودروها داده می شد، ده سال طول کشید.



:: برچسب‌ها: پارک , باغ , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز یكشنبه ایرنا،محمد دهقانی در مراسم بهره برداری از طرح گازرسانی به روستاهای شرق چناران، افزود: احداث قطار شهری مشهد- گلبهار- چناران یك طرح عمرانی ملی است كه سال گذشته اعتبار داشته و امسال نیز دارای ردیف بودجه ملی است.

وی اظهار كرد:جابجایی شهروندان از طریق حمل و نقل ریلی به مشهد و بالعكس یكی از اهداف شهر جدید گلبهار بوده كه با پیگیری این مهم در حال تحقق می باشد.

دهقان گفت:توجه به حمل و نقل جاده ای با اجرای طرح تعریض جاده گلبهار به مشهد از چهار خطه به شش خطه كه با سرعت در حال انجام است نیز یكی دیگر از كارهای موثر عمرانی می باشد.

وی اضافه كرد: دولت در زمینه گازرسانی،خدمات راه،برق و آب گامهای بلندی برداشته است.

وی افزود: در سال تولید ملی باید زمینه ارتقای سطح تولید را بالا برد و گرنه كارهای زیر ساختی موثر نخواهد بود.

در سفر چهارم هیات دولت به خراسان رضوی مصوب شد كه قطار شهری مشهد تا چناران امتداد یابد.

پیمانكار قطعه اول این طرح به طول بیش از 38 كیلومتر و با اعتبار اولیه 170 میلیارد ریال نیز انتخاب شده است.

/7504/659



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

پاسخ منفی سازمان ملل متحد به درخواست 15 عضو جامعه اقتصادی غرب آفریقا (ایكوواس) برای اعزام نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد به منظور آرام كردن منطقه و حمایت از دولت مركزی مالی به شمال این كشور، گرچه پس از نشست بیست و چهارم دو طرف با یكدیگر اعلام شد اما به نظر می رسد رسیدن به این خواست چندان دور نباشد.

در حالی كه اعضای ایكوواس بیست و یكم خردادماه دور هم جمع شدند و پیشنهاد مداخله بین المللی را در قضیه مالی دادند، اعلام كردند سه هزار سرباز به منطقه اعزام می كنند تا مالی بار دیگر كنترل آن را به دست گیرد. اما برای این كار هیچ برنامه زمانی مشخص نكردند.

یك روز بعد شورشیان مالی اعلام كردند با هر گونه دخالت ارتش برای مهار كنترل آنان بر شمال این كشور مقابله می كنند.

به گزارش نسخه انگلیسی شبكه تلویزیونی الجزیره، سخنگوی گروه 'انصارالدین' درباره هر گونه اقدام ارتش برای بازپس گیری كنترل این منطقه گفت 'جنگجویان این گروه آماده اند برای حفظ وضع موجود جان خود را فدا كنند'.

وی افزود: اطمینان دارم ارتش نمی تواند هرگز در برابر این گروه پیروز شود. ما منتظر آمدن ایكوواس یا فرانسه یا آمریكا هستیم زیرا برای مقابله با همه آنها آماده ایم.

در همین روز، گروه های شورشی در شمال كشور مالی اعلام كردند یك شورای ریاستی را برای تشكیل حكومت در سرزمین های تحت كنترل خود در شمال مالی تشكیل دادند.

به گزارش بیست و دوم خردادماه رادیو سراسری الجزایر، جنبش آزادیبخش ملی 'ازواد' بزرگ ترین گروه شورشی 'الطوارق' در شمال كشور مالی، طی بیانیه ای اعلام كرد این شورای ریاستی، مسوولیت تعیین سیاست های كلی برای منطقه ازواد را برای تامین امنیت، آموزش، پرورش، سیاست خارجی و مدیریت شهرهای منطقه بر عهده دارد.

بر اساس این بیانیه، 'بلال آج الشریف' و 'محمد دیجیری' رییس و معاون شورای ریاستی ازواد را برعهده گرفتند و مسوول گفت و گو با سایر كشورها و سازمان های بین المللی برای توسعه روابط خواهند بود.

در حالی كه شورشیان به فكر دنبال كردن مسیر دیپلماسی خارجی و برقراری ارتباط های منطقه ای و بین المللی هستند، كشورهای آفریقایی نیز دامنه اقدام های خود را فراتر از قبل برده اند.

پاسخ منفی سازمان ملل متحد به درخواست 15 عضو جامعه اقتصادی غرب آفریقا (ایكوواس) برای اعزام نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد به منظور آرام كردن منطقه و حمایت از دولت مركزی مالی به شمال این كشور، گرچه پس از نشست بیست و چهارم دو طرف با یكدیگر اعلام شد اما به نظر می رسد رسیدن به این خواست چندان دور نباشد.

بیست و چهارم خردادماه 'جان بینگ' رییس كمیسیون اتحادیه آفریقا، در گفت وگو با شبكه فرانس 24 فرانسه اعلام كرد اتحادیه آفریقا از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته است با صدور قطعنامه ای به این اتحادیه اجازه دهد در مالی دخالت نظامی كند و با شورشیان شمال این كشور به مقابله بپردازد.

وی با اشاره به ضرورت مبارزه با شورشیان الطوارق كه اكنون نزدیك به یك سوم مالی را در دست دارند، گفت: جامعه جهانی بخوبی می داند مالی در آشوب به سر می برد و در حالی كه مذاكرات برای پایان دادن به سلطه نظامی طوارق بر شمالی این كشور ادامه دارد اما دخالت نظامی در این كشور نیز ضروری است.

رییس كمیسیون اتحادیه آفریقا افزود: اگر مذاكرات دیپلماتیك برای پایان دادن به وضعیت موجود در مالی موفق نباشد به استفاده از زور روی خواهیم آورد و این امر درخواست بیشتر كشورهای آفریقایی نیز هست.

جان بینگ ادامه داد: مسوولانی از اتحادیه آفریقا بزودی با نمایندگانی از شورای امنیت در نیویورك ملاقات خواهند كرد و درباره اعزام نیروی نظامی اتحادیه آفریقا به مالی مذاكره خواهند كرد و به احتمال زیادی شورای امنیت با این مساله موافقت خواهد كرد.

با این حال، پس از جلسه همان روز شورای امنیت سازمان ملل متحد و اتحادیه آفریقا، شورا اعلام كرد از اعزام نیروی صلح بان به كشور مالی حمایت نمی كند.

هر چند دو طرف طی بیانیه ای مشترك درباره حضور نیروهای القاعده در شمال مالی ابراز نگرانی كردند، اما خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات یكی از كشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشت: مسائل بسیاری وجود دارد كه باید درباره اهداف این نیروی صلح بان، چگونگی ایجاد آن و حمایت های مالی و پشتیبانی آن دانست.

یك دیپلمات دیگر نیز به بی میلی برخی اعضای شورای امنیت اشاره كرد و افزود: شورای امنیت از اتحادیه آفریقا خواسته است اطلاعات بیشتری درباره طرح پیشنهادی خود ارایه كند.

قرار است طی هفته جاری، نشست دیگری در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی شرایط داخلی كشور مالی برگزار شود.

** در مالی چه می گذرد؟

----------------------------------

شورش اعضای طایفه الطارق از ماه ها پیش، برای دولت مركزی مالی مشكلاتی را ایجاد كرده بود.

با این حال، 'آمادو تومانی توره' رییس جمهوری بركنار شده مالی، اول اسفند1390 تاكید كرد با وجود همه فراز و نشیب های رخ داده، به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در نهم اردیبهشت 1391 متعهد است.

با این حال، اقدام سوم فروردین ماه تعدادی از نظامیان مالی برای كودتا و ساقط كردن نظام، در عمل سرنوشت دیگری را برای این كشور رقم زد.

به نوشته سوم فروردین 91 خبرگزاری فرانسه، 'سربازان شورشی كه خود را عضو كمیته ملی برای برقراری مردم سالاری در مالی می خوانند دلیل اقدام خود را ناتوانی دولت در برخورد با قیامی در شمال این كشور خوانده اند'.

به این ترتیب، به نظر می رسد درگیری های حكومت مركزی با شورشیان الطارق، بزرگ ترین بهانه در دست كودتاگران برای بركناری دولت بوده است.

اعضای قبیله طارق كه آنان را به نام شورشیان طوارق نیز می شناسند، سال ها در خدمت 'معمر قذافی' رهبر كشته شده لیبی، خدمت می كردند و می جنگیدند.

كشته شدن قذافی در مهرماه 1390 در واقع آخرین پایگاه این گروه را در لیبی ویران كرد. بنابراین اعضای قبیله طارق راه كشور خود را در پیش گرفتند و به فكر ایجاد سرزمینی برای خود افتادند.

پس از این اتفاق ها بود كه شمال مالی بار دیگر وارد روزهایی توام با ناآرامی و درگیری شد.

پیش از این نیز اعضای این قبیله از اوایل دهه 70 ه.ش. بارها مناطق شمالی مالی را ناآرام كرده بودند؛ چرا كه معتقد بودند دولت مركزی آنان را به حاشیه رانده و به فرهنگ و قومیت آنان بی توجهی می كند.

با این حال، آنان سال 1374 و 1385 پیمان های صلحی با دولت وقت امضا كردند و چندین بار دیگر نیز همچون سی و یكم تیرماه 1387 با دولت درباره پایان دادن به درگیری ها به توافق رسیدند اما هر بار این پیمان ها بیش از چند ماه طول نمی كشید.

به نظر می رسد طی ماه های اخیر، نبود یك دولت مركزی مقتدر در لیبی، راه را برای قاچاق سلاح های جدید از طریق مرزهای الجزایر باز كرد و سبب تقویت بیش از پیش طوارق شد.

همچنین نیروهای تازه ای كه مدتها تحت آموزش های حكومت قذافی بودند، به بدنه قبیله اضافه شد.

تنها تخصص این افراد در زمینه جنگ و مبارزه بود و دولت مركزی نیز نتوانست برای سامان دادن به این نیروها، فكر مناسبی كند.

توره نیز كه از سال 1381 قدرت را در دست دارد، در مواجهه با ناآرامی های اخیر نتوانست كار چندانی از پیش ببرد و نتیجه، به جا ماندن آوارگان فراوان بود.

ششم اسفندماه 1390 كمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام كرد درگیری‌های بین نیروهای دولتی مالی و جدایی طلبان طوارق در شمال این كشور باعث آوارگی حدود 124 هزار نفر شده است.

بر اساس این بیانیه، در نتیجه درگیری‌ها بیش از 63 هزار تن در داخل مالی آواره شده‌اند و بیش از 61 هزار نفر به كشورهای همسایه نظیر نیجر و بوركینا فاسو گریخته‌اند.

** تندروها؛ بهانه ای برای تهدید یك كشور

----------------------------------------------

به گزارش شبكه الجزیره، بیش از 300 هزار نفر از ساكنان شمال مالی با قدرت گرفتن شورشیان طوارق در این منطقه، مهاجرت كرده اند. كسانی كه باقی مانده اند نیز با شورش های مكرر و آینده ای مبهم روبرو هستند.

بر اساس این گزارش، اكنون انصارالدین از دیگر گروه ها جلو افتاده است و باورهای مذهبی متعصبانه ای را دنبال می كند.

این گروه به شكل روزافزون كنترل خود را بر شمال مالی افزایش می دهد.

طی سال های اخیر فعالیت گروه های افراطی همچون القاعده و سلفی ها، كشور مالی را با داشتن جمعیتی حدود 15 میلیون نفر مسلمان به عرصه ای برای برنامه ریزی فعالیت های خود تبدیل كرده اند.

گروه سلفی 'وعظ و جهاد' در سال 1385 به القاعده پیوست و نام خود را به گروه القاعده مغرب اسلامی تغییر داد. این گروه كه در مناطق وسیعی از آفریقا شامل بخش هایی از الجزایر، نیجر، موریتانی و مالی فعالیت دارد، تیرماه سال گذشته حمله به برخی پایگاه های مبارزه با تروریسم در خاك موریتانی و نزدیك مرزهای مالی را در دستور كار قرار داده بودند.

گرچه شانزدهم مرداد90، مقام های امنیتی مالی اعلام كردند به دنبال عملیات نظامی گسترده نظامیان این كشور و موریتانی در غرب مالی كه از خردادماه آغاز شده بود، افراد مسلح وابسته به القاعده پایگاه های خود را ترك كردند، اما این گروه هنوز كاملا ریشه كن نشده است.

فعالیت این گروه ها سبب شد كشورهای غربی به بهانه مبارزه با تروریسم، نیروهای نظامی خود را به مالی بفرستند.

همچنین در این میان، اظهارات رییس جمهوری نیجر كه گفته است 'گروه های افغان و پاكستانی نیروهای تازه جذب شده ای را برای اعزام به این منطقه آموزش می دهند'، بر نگرانی همسایگان مالی افزوده است.

به هر حال، به نظر می رسد با وجود رخ دادن یك كودتا در مالی، كشورهای منطقه بیشتر بر شورشیان طواریق متمركز شده اند.

البته بیانیه سوم فروردین 91 رهبر كودتاچیان مبنی بر اینكه 'هدف ما به دست گرفتن قدرت نیست'، نیز بر انگیزه آنان برای ماندن در ساختار سیاسی خبر نمی داد.

در این بیانیه تاكید شده بود 'ما متعهد می شویم به محض از بین رفتن تهدیداتی كه وحدت كشور را تهدید می كند قدرت را به رییس جمهوری كه به شیوه ای دموكراتیك انتخاب می شود، تحویل دهیم'.

به نظر می رسد كشورهای آفریقایی در حال حاضر ترجیح می دهند با اعتماد به همین وعده های كودتاگران، بیشترین توجه خود را صرف طوارق كنند.

در حال حاضر عقیده رهبران این قبایل برای تشكیل كشوری مستقل در شمال مالی، نه فقط تهدیدی برای حاكمیت ملی این كشور محسوب می شود بلكه دیگر كشورهای مجاور را نیز نگران كرده است.

شاید این كشورها و همچنین غرب كه درباره حوادث قاره سیاه حساسیت ویژه ای دارد، فعلا حضور كودتاگران نظامی در قدرت را زمینه ساز از بین بردن شورش های مناطق شمالی می دانند. به همین سبب در برابر نبود حكومت مركزی دموكراتیك در این كشور سكوت كرده اند.

به نظر می رسد آنان در حال محك زدن ساكنان جدید اما موقت كاخ ریاست جمهوری هستند تا بدانند آیا می توان برای سپردن كمك های مالی و نظامی به منظور غلبه بر شورشیان شمال روی آنان حساب كرد.

در غیر این صورت، این احتمال نیز وجود دارد تمام امكاناتی كه در اختیار این گروه های نظامی قرار می گیرد، پس از به راه انداختن یك جنگ داخلی و به دنبال اعمال مدیریت های نادرست، در دست شورشیانی قرار گیرد كه همین الان نیز اسلحه های پیشرفته ای را در اختیار دارند.

باید دراین زمینه منتظر نتایج جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد با اتحادیه آفریقا ماند.

چنانچه این شورا درباره اعزام نیرو و كمك به دولت مركزی مالی به توافق برسد، در حقیقت نشان از موفقیت فعالیت های دیپلماتیك رهبران آفریقایی برای همراه كردن نظامیان این كشور با خواسته های خود و البته به راه افتادن موج جدیدی از ناآرامی های جدید در این كشور خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

* جمهوری مالی با پایتختی باماكو كشوری در آفریقای غربی قرار دارد.این كشور محصور در خشكی، در جنوب صحرای بزرگ آفریقا قرار گرفته و بخش‌هایی از آن در این صحرا واقع شده‌ است. مالی یكی از فقیرترین كشورهای جهان است و بیش از ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد كه بیش از ۱۰ درصد از آن‌ها در پایتخت ساكن هستند. براساس گزارش منابع رسمی حدود نیمی از مردم مالی زیر خط فقر زندگی می‌كنند.

تحقیق**1961**1599



:: برچسب‌ها: لا , مرخصی , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با صدور اطلاعیه‌ای از آمادگی این تشکل برای برگزاری مناظره بین حجت‌الاسلام نبویان و اسفندیار رحیم مشایی در دانشگاه تهران خبرداد.



:: برچسب‌ها: آبی , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 خرداد 1391 | نظرات ()