نوشته شده توسط : chudae

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین 'احمد سالك ' امروز -سه شنبه- در مراسم گشایش دومین نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی به نامگذاری امسال با عنوان ' تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی ' اشاره كرد و گفت: كارهای زیادی در كشور وجود دارد كه باید انجام شود، كاری كنیم كه آیندگان به ما افتخار كنند.

وی افزود: با توجه به این نامگذاری در صنعت جدید چاپ دیجیتال فرصت‌های خوبی در پیش رو داریم كه برای خود كفا شدن درعرصه تولید ابزار و مواد اولیه و حتی چاپ و نشر كتاب در راستای تعالی علمی نیاز به كمك و فراهم آوردن بسترهای لازم از سوی مجلس شورای اسلامی ، دولت و دستگاه‌های ذی ربط است.

سالك ادامه داد: برپایی این نمایشگاه در آغاز بكار نهمین دوره مجلس شورای اسلامی بویژه كمیسیون فرهنگی نوید بسیار خوبی است، بطور یقین با كمك مجلس به این صنعت و تعامل با فعالان این عرصه موانع پیش روی این صنعت برداشته خواهد شد.اگر چه تلاشهایی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برداشته شده اما برای تسهیل در این عرصه نیازمند قانون هستیم .

نایب رییس كمیسیون مجلس شورای اسلامی با تاكید بر اینكه دنیای امروز دنیای تكنولوژی است گفت‌: حضور در عرصه بین الملل بستگی به استفاده بهینه از آن دارد ، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی با یاد‌آوری اینكه استعدادها و ظرفیتهای زیادی در عرصه صنعت در كشور وجود دارد گفت‌: با ساخت تكنولوژی و ماشین الات در این عرصه می توانیم مبلغ خوبی برای خود در سطح جهان باشیم .

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به گستره چاپ دیجیتال در ارتباط با صنایع دیگر همچون صنعت ' ای تی ' اشاره كرد و گفت: زحمات زیادی در صنعت چاپ دیجیتال كشیده می شود ، معتقدم كسانی كه پیچ و خم ها و مسائل و مشكلات تولیدات را در این عرصه می‌‌دانند تلاش كنند این صنعت را به خوبی به اقشار مختلف جامعه معرفی كنند.

* صنعت چاپ دیجیتال وارداتی است

این مسوول فرهنگی كشور در ادامه به وارداتی بودن این صنعت در كشور اشاره كرد و افزود: برای خود كفا شدن باید مقاومت كرد ، این عرصه هر روز با تجربه ای جدید روبرواست ، یك روز با تحریم و روز دیگر با تغییر قیمت ارز و حركت نقدینگی در كشور، در این راستا و به منظور رسیدن به خود كفایی نیازمند ارائه راهكارهای قانونی از سوی مجلس و دولت هستیم.

سالك با یاد آوری این نكته كه به صنعت چاپ در كشور بی توجهی شده است گفت : برای اینكه در این عرصه حرف اول را بزنیم و این صنعت همانند دیگر كشورها در كنار سایر صنایع در رده اول قرار گیرد می توان با یك ماده قانونی، دولت را موظف به این كار كرد.

وی گفت‌: در مجلس بحث فراكسیون تولید ملی مطرح شده كه در كنار مباحث اقتصادی به مقوله فرهنگ نیز توجه لازم را خواهد داشت.

نایب رییس كمیسیون مجلس شورای اسلامی با تاكید بر نقش چاپ دیجیتال در بخش فرهنگی گفت‌: این نقش بسیار مهم است ، فرهنگ وارداتی بطور یقین بر فرهنگ جامعه تاثیر گذار است ، اگر ما با فرهنگ دینی خود حركت كنیم تولیدات ما آثار معنوی بر مخاطبان خواهد گذاشت.

وی در ادامه به ضرورت تجدید در برخی دیدگاهها در جامعه اشاره كرد و گفت : قدرت و ظرفیت زیادی در زمینه نیروی انسانی، تولید اندیشه، علم و دانایی، ذكاوت خاص، قدرت و اقتدار، استقامت و مقاومت در جامعه وجود دارد كه اگر دست اندركاران این صنعت اراده كنند سال آینده و با تولید تجهیزات در داخل دو برابر این حركت را به نمایش خواهیم گذاشت.

وی گفت‌: در صورت اصلاح برخی دیدگاهها علاوه بر تامین نیازهای داخلی می توان به كشورهای همسایه نیز خدمات خوبی ارائه داد، برای پیشرفت نیازمند نگاههایی به خارج از مرزهای هستیم.تامین نیاز همسایگان به قدرت مقاومت ما در عرصه تولیدات داخلی بستگی دارد.

* آمادگی كمیسیون فرهنگی برای ایجاد تعامل با صنف چاپ دیجیتال

نایب رییس كمیسیون فرهنگی مجلس خاطر نشان كرد : كمیسیون فرهنگی آمادگی لازم را برای تعامل فعال بین این صنف و مجلس دارد تا راستای مذاكرات و ارائه قانون به مجریان و دولت بتواند زمینه اعطای وام و سرمایه گذاری در این راستا را فراهم سازد.

این موضوع در جلسه هفته آتی كمیسیون فرهنگی مطرح خواهد شد .

* صنعت چاپ دیجیتال رقیب چاپ سنتی نیست

وی با بیان اینكه چاپ دیجیتال رقیب چاپ سنتی نیست با ارائه پیشنهادی گفت: خوب است انجمن چاپ دیجیتال با فعالان چاپ سنتی در سطح كشور جلسات مشتركی را برگزار كنند تا با همپوشانی و هم افزایی یك راهكار میانی را برای فعالیت هر دو صنعت اتخاذ كنند.

* چاپ دیجیتال در كمك به بازار كاغذ نقش موثری دارد

وی به گرانی كاغذ و مشكلات فرار روی ناشران و چاپخانه داران اشاره كرد و گفت :‌ناشران هم اكنون با گرانی كاغذ و مشكلات آن مواجه هستند ، معتقدم چاپ دیجیتال می تواند نقش موثری در این راستا داشته باشد.

وی در پایان گفت: كمیسیون فرهنگی مجلس این آمادگی را دارد تا با كار كارشناسی و با همكاری دولت زمینه لازم را برای خود كفایی این صنعت و رشد كمی و كیفی آن فراهم سازد.

دومین نمایشگاه صنعت چاپ دیجیتال و نشر رومیزی امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالك نایب رییس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، جلال ذكایی رییس نمایشگاه ، امیر حسین قاسمی دبیر انجمن چاپ دیجیتال و روسای اتحادیه صنعت چاپ در محل هتل المپیك آغاز شد.

این نمایشگاه تا دوم تیرماه در محل هتل المپیك برپاست.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، 'گئورگی ولاسكین' رییس بخش مطبوعاتی وزارت امور خارجه روسیه به خبرنگاران منتظر برای گفت و گو با كاترین اشتون مسوول سیاسی اتحادیه اروپا اطلاع داد كه خانم اشتون در بین آنان حاضر نخواهد شد.

ولاسكین با بیان اینكه مذاكرات میان اعضای 1+5 و تیم مذاكره كننده هسته ای ایران جریان دارد، خطاب به نمایندگان رسانه های جمعی حاضر در محل افزود: به محض اطلاع از زمان جدید حضور اشتون در بین خبرنگاران اطلاع رسانی خواهیم كرد.

حضور خانم اشتون در بین خبرنگاران در حالی منتفی شد كه پیش از این اعلام شده بود وی حدود ساعت 14 به وقت مسكو (14/30 به وقت تهران) با حضور در جمع خبرنگاران ضمن اعلام نتایج نشست هسته ای مسكو به سوال های آنان پاسخ خواهد داد.

مذاكرات ایران و 1+5 در نشست مسكو وارد دومین روز خود شد و تیم های مذاكره كننده از ساعت 12 ظهر امروز سه شنبه به وقت محلی (30/12به وقت تهران) پشت میز مذاكره نشستند.

طرفین مذاكرات در نشست مسكو قرار است امروز در خصوص گفت و گوهای روز نخست به جمع بندی برسند.

نشست هسته ای مسكو با شركت ایران و اعضای 1+5 روز گذشته در هتل 'حلقه طلایی' در مجاورت ساختمان وزارت امور خارجه روسیه آغاز شد و پس از برگزاری دو دور گفت و گوی رسمی میان تیم های مذاكره كننده ساعت هفت شب به وقت محلی پایان یافت.

اروپام/2016**518



:: برچسب‌ها: رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

از زمان اعلام ناتوانی اسپانیا، چهارمین اقتصاد اروپا، در خرید اوراق قرضه اش در بازاهای آزاد، در كنار ركود اقتصادی و بحران بانكی و خروج سرمایه ها از اسپانیا، بحران در اتحادیه اروپا وارد مرحله جدیدی شد. این بحران بسیار جدی بود، زیرا با اینكه در مرحله نخست مقامات ارشد اسپانیایی از پذیرش كمك مالی برای حل بحران با شرایط اتحادیه موافقت نكردند، اما بعد از آن مجبور به پذیرش كمك صد میلیاردی به بانك های خود شدند.

ناظران مسائل اروپا اعتقاد دارند بحران اسپانیا شبیه بحران مالی سال 2008 آمریكاست كه در آن سیر سعودی قیمت مسكن باعث تلاش مضاعف و مسابقه بانك‌ها برای اعطای اعتبارات و وام های بانكی بدون پشتوانه شد، اما بعد از آنكه صاحبان خانه‌ها قادر به بازپرداخت اقساط خود نشدند و قیمت‌ مسكن نیز سقوط كرد بانك‌ها ضرر بسیاری را متحمل شدند به گونه ای كه حتی گرفتن خانه ها از وام گیرندگان نتوانست مشكل را حل كند، زیرا قیمت پایین مسكن نمی توانست ضرر موسسات را جبران كند.

**خطر همه كشوهای اروپایی را تهدید می كند

----------------------------------------------------

مجله معتبر اگزماینر(Examiner) نوشت كه همه كشورهای اروپایی به نوعی و به درجات متفاوت با بدهی ها روبرو هستند، اما از آنجا كه كه بحران مالی بر برخی كشورها فشار بیشتری وارد كرده است بر آلمان فشار زیادی وارد می شود تا همكاری مالی بیشتری از كشورهای مقروض و اقتصاد اتحادیه انجام دهد، اما موضع سرسختانه آلمان، انتخاب یك سوسیالیست در فرانسه، انتخابات در یونان آینده را مبهم كرده است.

به نظر می رسد سیاست های ریاضتی كه اسپانیا از چند ماه قبل در پیش گرفت مقامات اتحادیه اروپا را مجاب ساخت كه با شرایطی آسان تر این اعتبارات را در اختیار این كشور قرار دهند.

به نظر این وبسایت، با اینكه برخی كشورهای ثروتمند اروپایی دارای قدرت كافی برای ایجاد توازن مالی و بودجه ای برای خود و حتی اروپا هستند، اما پیدا كردن راه حل برای منطقه یورو چندان آسان نیست.

این مقاله تاكید دارد كه گرچه این بحران به اروپا مربوط است، اما در دنیای وابستگی متقابل كشورها آمریكا نیز به نوعی وظیفه دارد تا به كمك به اروپا اقتصاد جهانی را نجات دهد. راه حل بلندمدت این بحران تنها در گرو این خواهد بود كه كارگران آلمانی سهم بیشتری از سود كار خود را به رفع بحران در كشورهای بحران زده اروپایی صرف كنند، اما اگر آنها این موضوع را نپذیرند باید شاهد آغاز واگرایی در اروپا باشیم.

**واكنش رسانه‌های بریتانیایی به بحران یورو

-------------------------------------------------

این درحالی است كه رسانه‌های انگلیسی نتوانستند خوشحالی خود را از تضعیف یورو پنهان كنند و روزانه در اخبار و مقالات و تحلیل‌های متفاوت، از بدتر شدن اوضاع برای اعضای اتحادیه اروپا به علت استفاده از پول مشترك خبر می دهند.

روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف چند روز قبل خود نوشت امیدی به ادامه بقای منطقه یورو وجود ندارد.

این روزنامه چنین مضمونی را به نقل از 'ماریو دراگی' رییس بانك مركزی اروپا به عنوان تیتر خبر خود بر گزید و در خبر خود به نقل از این مقام مالی اروپایی آورده است: بانك مركزی اروپا نمی تواند خلائی را كه به وجود آمده است پر كند، زیرا برخی از كشورها اقدام مناسب را در زمینه مالی انجام نمی دهند. رییس بانك مركزی اروپا هشدار داد كه اتحادیه اروپا در معرض تجزیه قرار دارد.

وی بااشاره به كمك مالی كه اروپا برای اسپانیا در نظر گرفت تاكید كرد كه بانك مركزی اروپا در برابر طوفانی كه بحران بدهی ها ایجاد كرد ناتوان بوده است.

**اسپانیا و ایتالیا كارزار حیاتی برای حفظ یورو

-------------------------------------------------

برخی مقامات كشورهای بحران زده اروپایی اعتقاد دارند كه همه كشورهای اتحادیه وظیفه دارند برای خروج از بحران دست بكار شوند. در همین رابطه وزیر اقتصاد اسپانیا نیز تصریح كرد: اكنون كارزار مالی برای حفظ یورو به كشورهای ایتالیا و اسپانیا قدم نهاده است و به همین دلیل آینده منطقه یورو به چند هفته آینده بستگی خواهد داشت.

كاهش رشد در آمریكا نیز باعث هراس بیشتر مقامات اتحادیه اروپا شد زیرا پیش از این، پیش بینی می شد كه آمریكا در ماه‌های ابتدایی سال جاری 2.2 درصد پیش بینی می شد، اما این كشور تنها توانست رشدی 1.9 درصدی را ثبت كند ضمن اینكه وضعیت آمار بیكاری نیز در سال 2012 - علیرغم بهبود اوضاع در سال گذشته- روند بدی داشت و همین موضع نشان از كاهش آهنگ رشد در غرب و عدم اطمینان به بهبود اوضاع اروپا دارد.

**خط و نشان به آلمان برای كمك به اروپا

--------------------------------------------

درحالیكه همه چشم ها در اروپا به انتخابات یونان به عنوان استارت احتمالی فروپاشی اتحادیه اروپا دوخته شده است، دیلی تلگراف در خبر دیگری می نویسد 'اولی رن' مقام ارشد اقتصادی اتحادیه اروپا خواستار اقدام فوری در زمینه پیشگیری از تجزیه اتحادیه و حفظ همگرایی یورو شد و از سیاستمداران این اتحادیه خواست اقدامی كارساز را در این زمینه در پیش بگیرند.

به نوشته این روزنامه، این مقام مالی در پارلمان اروپا از اقتصادهای قوی این قاره به ویژه آلمان خواست كه پشت سر اتحادیه اروپا بایستند و به حل این بحران كمك كنند زیرا هرچه زودتر شرایط شفاف شود به نفع كل اتحادیه اروپا خواهد بود.

گرچه وی اعتقاد دارد كه آلمان نباید در برابر كمك به اتحادیه اروپا در زمینه بدهی ها مقاومت كند، اما علت مقاومت آلمان این است كه پذیرش این تعهد و حمایت آلمان از این اوراق قرضه موجب خواهد شد كه مالیات دهندگان آلمانی از كشورهای جنوبی اروپا (اسپانیا و ایتالیا) حمایت بیشتری كنند.

رن با لحنی هشدار گونه تاكید كرد كه حتی اگر اقدام فوق هم صورت بگیرد باز هم این اقدامات فعلی برای نجات یورو كافی نیست

وی ضمن اشاره به موضوع اسپانیا، به تصمیم سازان، سیاستمداران و مقامات مالی اروپا خاطر نشان كرد آن‌ها همیشه در مورد وقوع بحران ارزیابی ناقصی داشتند و آن را كوچك می شمردند و به همین دلیل، اكنون اروپا مجبور شده است این هزینه ای سنگین را برای بحران ( احتمالا وقوع شكاف در اتحادیه اروپا) بپردازد.

**مقامات اروپایی شكاف را حتمی می دانند

------------------------------------------------

در همین رابطه فاكس تجاری(foxbusiness) نوشت كه مقامات اروپایی نگران تجزیه اروپا هستند و به همین دلیل رییس بانك مركزی اروپا از كشورهای قدرتمند این اتحادیه خواست تا با اقدامات خود به همگرایی این اتحادیه تداوم دهند.

وی چندی قبل با پیش بینی بدتر شدن اوضاع از كشورهای اروپایی خواست تا از بار بدهی های خود بكاهند و با ثبات بخشیدن به این قاره، از سرایت این بحران به دیگر كشورهای قاره جلوگیری كنند.

وی گفت: 'اگر می خواهیم كه مانع تجزیه اتحادیه اروپا شویم این تنها فرصت موجود است و با اینكار هم یورو نجات می یابد و هم به نفع اعضا خواهد بود.'

هشدار در زمینه تشدید بحران در اتحادیه اروپا تنها از سوی مقامات مالی اتحادیه و كشورها نبود و حتی روسای جمهور و مقامات ارشد این كشورها نیز در زمینه تشدید احتمال تجزیه هشدار دادند.

چندی قبل 'ماریو مونتی' نخست وزیر ایتالیا تاكید كرد وقوع و تشدید بحران در اروپا از جمله خطراتی است كه شمال و جنوب این قاره را تهدید می كند.

وی تاكید كرد بحران در اروپا نه تنها تجزیه منطقه یورو بلكه كل این قاره را نیز تهدید می كند. باید تلاش كنیم تا موضوع ارزهای ملی را چندان بزرگ نكنیم زیرا طرح این مساله تاثیرات روانی منفی دارد و می تواند عاملی برای تسریع در واگرایی در اتحادیه اروپا شود.

به اعتقاد كارشناسان، تجزیه به سرعت واقع نمی شود بلكه ادامه روند فعلی باعث می شود كه اروپا با دو سرعت حركت كند و این تقسیم بندی میان كشورها و شهروندان می تواند در بلندمدت باعث تضعیف حاكمیت ها به نفع برخی بانك ها و موسسات به ویژه در آلمان شود و باعث معاهده ورسای قرن 21 و ایجاد دو دستگی در منطقه شود.

'پاول كروگمن' برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد دانشگاه در آمریكا و از اقتصاد دان‌های كینزی كه از همان ابتدا نیز با ایجاد یك ارز مشترك برای اتحادیه‌ها از جمله اتحادیه اروپا مخالف بوده است تاكید دارد كه باید مراقب باشیم، ممكن است یورو و اتحادیه اروپا از هم بپاشد زیرا اروپا از نظر سیاسی و اقتصادی یكدست نیست.

در شرایط فعلی نیز این كشورها تمایلی ندارند تا برای ایجاد شغل و مدیریت چرخه تجارت و ایجادشغل هزینه های لازم را انجام بدهند و ابزارهای لازم را برای مقابله با ركود و بحران بكار بگیرند.

**مشكل اروپا با تغییر سیستم پولی حل می شود

-------------------------------------------------------

این اقتصاددان سیستم مالی و پولی اروپا را غلط می داند و تاكید دارد كه این شرایط باید تغییر كند. گرچه اتحادیه اروپا سیستم پولی متحدی را ایجاد كرد، اما نیازمند اتحادی سیاسی برای تقویت كار و طبقه كارگر بود حال آنكه سیاست های اتحادیه تنها به تقویت بانك‌دارها انجامید.

مهمترین ابزار بانك ها برای افزایش رشد، كاهش میزان بهره‌ها تا حدود صفر درصد بود ضمن اینكه بر بانك مركزی اروپا نیز نظارت دموكراتیك وجود نداشت تا بر ایجاد چرخه پولی شفاف در سیستم مالی اروپا نظارت داشته باشد. همین دلایل باعث شد تا بانك ها قدرتمندتر بشوند و با هر تلاشی كه باعث كاهش سود آن ها می شد مخالفت كنند. در عوض این بانك ها به جای اصلاح رویه ها به جیب مالیات دهندگان دست بردند و از كمك های دولتی استفاده كردند تا بر سرمایه های خود اضافه كنند.

به نظر كروگمن، اروپا راهی متفاوت از آمریكا را در پیش گرفت. كمك های فدرال ریزرو آمریكا با هدف كاهش بیكاری صورت گرفت، اما بانك مركزی اروپا كمك های مالی خود را به این هدف معطوف نكرد بلكه با تمركز بر رشد تلاش كرد تا اثرات منفی بدهی ها را در سرتاسر اتحادیه با كاستن از بودجه اعضا پخش كند. البته این سیاست نتیجه عكس داشت و موجب كاهش تولید داخلی و كم شدن درآمدهای دولتی و ناتوانی در بازپرداخت بدهی ها و در نهایت بدتر شدن بحران گردید.

به نظر كارشناسان، اثرات همین خط مشی ها بود كه باعث شد تا مردم یونان، آلمان و فرانسه در انتخابات این سیاست‌ها و مجریان آن را تنبیه كنند و به سیاست های سوسیالیستی تمایل بیشتری نشان دهند.

وی چندماه قبل پیش بینی كرد كه در نهایت یونان از یورو خارج می شود و احتمالا این موضوع تا ماه ژوئن اتفاق می افتد و تلاش بانك های این كشور برای محافظت از پولشان آغاز می شود.

وی از دیگر اثرات این بحران خالی شدن بانك‌های ایتالیا و اسپانیا و تلاش مردم برای جابجا كردن سرمایه هایشان به مكانی امن در اروپا می داند.

**فرار سرمایه‌ها از كشورهای بحران زده

--------------------------------------------

نگرانی دیگری كه در اروپا به وجود آمده است جریان فرار سرمایه ها از مناطق بحران زده به كشورهای امن این قاره است. براساس برخی آمارها در ماه گذشته بیش از 65 میلیارد یورو از بانك های اسپانیایی به دیگر كشورها منتقل شده است. جریان خروج منابع مالی مشتریان از بانك های اسپانیایی و دیگر كشورها بحران زده و حتی هراس سرمایه گذاران به ادامه فعالیت ها باعث شده است كه مقامات اروپایی برای موضوع خروج یونان از یورو به فكر چاره باشند. به اعتقاد مقامات اروپایی انتخابات در یونان نزدیك است و در آن مخالفان سیاست های اتحادیه اروپا در جهت حفظ یورو دارای جایگاه قدرتمندی هستند یكی از موئلفه ها در آینده اروپاست. انتخابات در ایرلند در زمینه شرایط مالی این كشور نیز می تواند تاثیر مهمی بر كل اتحادیه داشته باشد، زیرا رای منفی مردم می تواند بحران بدهی های ایرلند را تشدید كرده و مانع كمك های اروپا شود.(رای مثبت مردم ایرلند در این رفراندوم موجب تشدید سیاست های ریاضت اقتصادی می شود). ضمن اینكه انتخابات در فرانسه و پیروزی احتمالی احزاب طرفدار اولاند می تواند سیاست های اتحادیه اروژا را با چالش هایی بزرگتر روبرو كند.

روزنامه آلمانی زبان(Tages Anzeiger) در سوییس در خصوص بحران یورو و ارزش بالای فرانك سوییس نوشت 'ما از بحران ارز یورو سود می بریم' زیرا درحالی كه بازارهای بورس در سراسر جهان در حال كاهش فروش سهام هستند و ترس از بروز ركود اقتصادی بسیار بالاست اقتصاد در سوییس در حال رشد است. رشد تولید ناخالص ملی در سوییس در نیمه اول سالجاری بالغ بر 2 درصد بوده كه 0.7 درصد در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل از آن افزایش نشان می دهد. این درحالیست كه سوییس چنین رشدی را برای كل سالجاری انتظار داشت.

پیش بینی ها حاكی از آن است كه اقتصاد سوییس بازهم رشد خواهد داشت و ورود سرمایه‌ها با این كشور افزایش می یابد. مردم شوق خرید را از دست نداده اند و ساخت و ساز در این كشور شدت گرفته است.

به نوشته این مقاله 'ما (سوییس) تا حدودی از بحران ارز یورو بهره می گیریم' امروز فرانك سوییس به یك ارز معتبری تبدیل شده و بسیاری در جنوب اروپا پول‌های خود را به فرانك تبدیل كرد و به سوییس می آورند. ازسوی دیگر، سوییسی ها امروز بیشتر پول‌های خود را در داخل كشور نگهداری می كنند تا به خارج انتقال دهند. هر دوی این موضوعات باعث كاهش بهره‌ها در سوییس شده است. این امر، هم برای اقتصاد مهم است و هم بانك مركزی با آن می تواند ثبات فرانك را به همراه داشته باشد. ضمنا ارزش دلار در برابر فرانك در حال افزایش است كه این موضوع نیز بسیار خوب است.

روزنامه آلمانی زبان Basler Zeitung نیز نوشت بانك‌های كشورهای باثبات اقتصادی در اروپا خود را برای سكته احتمالی در یونان آماده كرده اند. سخنگوی بانك یو.بی.اس.، بزرگترین بانك سوییس تاكید كرد كه مسلما ما برنامه ای برای هرگونه وضعیتی در یونان را داریم.

پروفسور مانوئل آمان، متخصص امور بانك ها در دانشگاه سنت گالن نیز تاكید كرد بانك هایی كه در ارتباط ارزی با بانك های یونان بوده اند خود را برای سكته احتمالی در آن كشور آماده ساخته اند.

**مركل: آلمان سوپرمن اروپا نیست

---------------------------------------

درحالیكه همه كشورها و مقامات اروپایی به سوی همه برای كمك به یورو دست دراز می كنند و بیش از همه از آلمان انتظار دارند كه دست كشورهای در حال ورشكستگی را بگیرد، آنگلا مركل صدراعظم آلمان اعلام كرد آلمان ناجی اروپا نیست.

لس انجلس تایمز در مطلبی به نقل از آنگلا مركل نوشت كشورش نقش‌های زیادی در اتحادیه دارد، ازجمله موتور محرك اقتصاد و عامل ثبات در اروپا، اما 'آلمان سوپرمن اروپا نیست و نمی تواند تضمین دهد كه به تنهایی اروپا را نجات می دهد. ما می دانیم كه توان آلمان نامحدود نیست'.

با تشدید بحران مالی و بانكی در یونان مقامات اروپایی چشم به اقدام آلمان دارند اكنون اسپانیا نیز اوضاع وخیمی دارد و هر آن منتظر كمك های پولی اتحادیه اروپاست.

مركل تاكید كرد ایجاد بانك و پول مشترك اروپایی كه به شدت به وسیله مقامات اسپانیا و فرانسه و ایتالیا حمایت می شد نتیجه عكس داد و آلمان دیگر بیشتر از این، شانه های اروپا را نخواهد گرفت. مركل در عوض خواستار ادغام و همگرایی محكم تر سیاسی در اروپا شد.

همه چشم ها به اجلاس G20 در مكزیك دوخته شده كه یك روز بعد از انتخابات یونان برگزار خواهد شد تا در این روز آلمان نوید كمك مالی گسترده به اتحادیه اروژا را صادر كند، اما این انتخابات یونان است كه تعیین خواهد كرد كه این كشور عضو یورو باقی می ماند یا اولین قدم را برای خروج دیگر كشورها و تقویت پول های ملی برمی دارد؟!

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: مکزیک , باغ , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

بریتانیا می‌خواهد با ساخت نسل جدید زیردریایی‌های هسته‌ای ظرفیت‌های دفاعی خود را تقویت کند

شرکت رولز رویس برنده یک قرارداد یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون پوندی برای تولید قلب رآکتورهای نسل جدید زیردریایی‌های بریتانیا شده است.

گفته شده است که سرمایه‌گذاری در این زمینه به تامین ۳۰۰ موقعیت شغلی می‌انجامد.

این قرارداد بخشی از برنامه‌ نوسازی و تجهیز ناوگان هسته‌ای بریتانیا است. وزارت دفاع بریتانیا می‌گوید که از این طریق اقتدار هسته‌ای این کشور تضمین خواهد شد.

فیلیپ هموند، وزیر دفاع بریتانیا، گفته است: "با توجه به تراز بودجه وزارت دفاع، ما در پی سرمایه‌گذاری برای توانایی‌هایی استراتژیک هستیم تا نیازهای جاری و آتی بریتانیا را تامین کنیم."

ناوگان سلطنتی بریتانیا هم‌اکنون چهار زیردریایی هسته‌ای دارد که قادر به حمل موشک‌های بالستیک و کلاهک‌های هسته‌ای هستند.

وزارت دفاع بریتانیا ۳ میلیارد پوند به نوسازی ناوگان زیردریایی هسته‌ای اختصاص داده است. این در حالی است که دولت دیوید کامرون سیاست‌های مالی سختی را به اجرا گذاشته و بودجه بسیاری از بخش‌های عمومی را کاهش داده‌ است.



:: برچسب‌ها: کریسمس , تایوان , سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
غذا

علاوه بر جمعیت زمین، میزان مصرف هم برای اندازه‌گیری مشکلات غذایی جهان هم مهم است

محققان می گویند که بالا رفتن میزان چاقی در جهان ممکن است اثرش بر منابع طبیعی چیزی شبیه به این باشد که یک میلیارد نفر بیشتر در زمین زندگی می کنند.

آنها همچنین با تخمین زدن وزن مردم جهان به این نتیجه رسیده اند که وزن مردم آمریکای شمالی از متوسط مردم نقاط دیگر دنیا بیشتر است.

تنها ۶ درصد از جمعیت جهان در آمریکای شمالی زندگی می کنند و در عین حال نتایج این تحقیق نشان می دهد که ۳۰ درصد از کسانی که دچار چاقی مفرط هستند در این نقطه از جهان ساکن هستند.

این تحقیق را یک دانشگاه بریتانیایی انجام داده است و نتایج تحقیق در مجله علمی "بهداشت عمومی" چاپ شده است.

آمار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۰۵ میلادی مبنای این تحقیق است.

وزن جهان

بنا به همین آمار، دانشمندان متوجه شده اند که متوسط وزن مردم جهان ۶۲ کیلوگرم است در حالی که متوسط وزن مردم در آمریکای شمال ۸۰/۷ کیلوگرم است. متوسط وزن مردم آسیا در مقابل ۵۷/۷ کیلوگرم است.

محققان با آماری که در دست داشتند کارهای دیگری هم انجام دادند، مثلا وزن کل مردم جهان را تخمین زده اند: ۲۸۷ میلیون تن. بعد وزن کسانی که اضافه وزن دارند را تخمین زده اند: ۱۵ میلیون تن. و بعد وزن آنها که چاقی مفرط دارند را محاسبه کرده اند: ۳/۵ میلیون تن.

یکی از نویسندگان این تحقیق پروفسوری است به نام ایان رابرتز. او در گفتگویی با بی بی سی سعی داشت توضیح دهد که در بررسی مسائل مربوط به خورد و خوراک مردم در جهان، صرفا نباید به جمعیت روی زمین بسنده کرد و باید دید این آدم ها چه قدر می خورند.

پروفسور رابرتز و گروهش معتقدند که پرداختن به آنها که چاقی مفرط دارند به صورت فردی یا گروهی دردی را دوا نمی کند. چراکه: "همه ما داریم چاقتر می شویم."

یافته‌های مربوط به وزن مردم جهان

چاقی مفرط
  • وزن تخمینی کل مردم جهان ۲۸۷ میلیون تن است
  • در این میان ۱۵ میلیون تن، وزن کسانی است که اضافه وزن دارند
  • ۳/۵ میلیون تن وزن کسانی است که چاقی مفرط دارند
  • متوسط وزن مردم جهان ۶۲ کیلوگرم است.
  • متوسط وزن مردم در آمریکای شمالی ۸۰/۷ کیلوگرم است
  • در آسیا متوسط وزن مردم ۵۷/۷ کیلوگرم است

او به جدول وزنی مردم کشورهای جهان اشاره می کند که نشان می دهد مردم آمریکا سنگین ترین آدم های روی زمین هستند و هشدار می دهد که اگر مردم زمین مانند آمریکایی ها چاق شوند، اثرات منفی بسیاری بر منابع زمین خواهد داشت.

"اگر وزن مردم کشورهای دیگر جهان مانند مردم آمریکا بود، درست مانند این بود که یک میلیارد نفر دیگر هم بر کره زمین زندگی می کردند."

نقطه مقابل آمریکایی ها، مردم اریتره، اتیوپی و ویتنام هستند که لاغرترین ها هستند.

محققان می گویند که لاغر بودن ربطی به فقر ندارد و مثالشان هم ژاپنی ها هستند.

ایران دهمین کشوری است که مردمش بیش از حد می خورند. درست بعد از ترکیه که نهمین کشور است.

عارضه اتومبیل

باز هم اگر به بالای جدول بازگردیم، نام کشورهایی را می بینیم که دچار عارضه اتومبیل شده اند.

در میان ده کشوری که مردمش وزنشان بالاست می توان نام کرواسی، کویت، مصر و قطر را هم دید.

پروفسور رابرتز می گوید که کشورهای عربی دچار عارضه اتومبیل شده اند.

او می گوید که در کشورهای عربی، مردم زیاد می خورند اما کم حرکت می کنند. برای همین چاق می شوند.

آنها امیدوارند که یافته هایشان باعث شود که کشورها بهتر و بیشتر به مسائل مربوط به چاقی فکر کنند و برایش دنبال راه چاره باشند.

پروفسور رابرتز، به مشکلات مربوط به جمعیت جهان اشاره می کند. به اینکه معمولا این مشکل را به گردن زنان آفریقایی می اندازند که زیادی بچه دارند و می گوید که به نظر او باید به مردمی که اضافه وزن دارند هم در این زمینه نگاه کرد.



:: برچسب‌ها: غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

دكتر 'محمدرضا صفری نژاد' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود :سرطان مثانه بیشتر در میان مردان سنین بالا شایع است به طوری كه از هر 10 نفر مرد مبتلا به سرطان مثانه، 9 نفر آنها بالای 55 سال سن دارند.

وی خاطرنشان كرد كه براساس آمار جهانی سرطان مثانه چهارمین سرطان شایع در میان مردان است و دراین میان سفید پوستان دو برابر سیاه پوستان به سرطان مثانه مبتلا می شوند . این در حالی است كه سرطان پروستات در سیاه پوست ها شایع تر است.

این متخصص كلیه و مجاری ادراری یادآور شد : مثانه یك عضو عضلانی تو خالی و بالون مانند است كه در داخل لگن قرار دارد و ادرار در آن ذخیره می شود.

صفری نژاد گفت : براساس نتایج تحقیقات فاكتور های خطر ساز برای بروز سرطان مثانه عوامل مختلف هستند كه از آن جمله می توان به كشیدن سیگار به عنوان بزرگترین فاكتور خطراشاره كرد . همچنین قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی ، عفونت مكرر مثانه و كلیه از دیگر عوامل خطرساز هستند .

وی افزود : مهمترین علامت سرطان مثانه ، ادرار خونی است . وجود خون به هرمیزان در ادرار مهم است و این موضوع باید از سوی خود فرد و یا از سوی آزمایشگاه گزارش شود .

متخصص كلیه و مجاری ادراری خاطر نشان كرد :ادرار خونی ناشی از سرطان مثانه بدون درد است و بیماربه صورت ناگهانی درادرار خود خون می بیند و یا لخته خون دفع می كند. البته باید در نظر داشت كه وجود خون در ادرار دلایل بسیار زیادی دارد كه از آن جمله می توان به عفونت ادراری، سنگ ادراری و التهاب مثانه اشاره كرد.

صفری نژاد در مورد روش های درمانی سرطان مثانه خاطرنشان كرد: درمان سرطان مثانه بستگی به وسعت بیماری دارد و اگر بیماری در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود درمان بهترانجام می شود . در حدود 70 درصد سرطان های مثانه سال های زیادی بیمارشرایط مناسبی دارد و در 30 درصد موارد سرطان به سرعت پیشرفت می كند.

به گفته وی سن بیمار در انتخاب نوع درمان سرطان مثانه تاثیر دارد و در بسیاری از موارد می توان با یك جراحی ، توده سرطانی را برداشت.

علمی **1354**1581



:: برچسب‌ها: طبیعت , خورشید , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

'فدریكو دال كورتیوو' در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در رم، افزود: كشورها نباید حتی یك گام به عقب در استقلال سوریه بردارند، چرا كه تلاش واشنگتن برای سرنگونی دولت بشار اسد، ورود به خط قرمزی است كه پیامدهای بسیار مخربی برای منافع منطقه و جهان در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: درصورت تجاوز نظامی به سوریه، جنگی در منطقه سرخواهد گرفت كه همه كشورهای جهان را درگیر سیاست های جنگ افروزانه كاخ سفید می كند و اولین واكنش ها قطعا از سوی روسیه خواهد بود.

این كارشناس ایتالیایی با اشاره به اهداف امپریالیستی امریكا، موقعیت مهم استراتژیكی سوریه كه محل ترانزیت خطوط لوله نفت و گاز منطقه است را از جمله دلایل هدف قرار گرفتن این كشور ذكر كرد.

وی گفت : اوضاع سوریه ما را به یاد موقعیت لیبی می اندازد؛ هدف آمریكا و متحدانش از حمله به لیبی، دست گذاشتن بر روی منابع غنی نفت این كشور بود و هم اكنون نیز شاهد تكرار همان سناریو در سوریه هستیم و این بار دمشق هدف واشنگتن قرار گرفته است.

وی افزود: سوریه یك منطقه مهم استراتژیكی برای ترانزیت خطوط لوله گاز و نفت محسوب می شود كه در یك موقعیت جغرافیایی مهم میان دریای خزر، اروپا و خاور نزدیك قرار دارد و معرف سنگری است كه مانع نفوذ كامل غرب در منطقه ای غنی از منابع انرژی است.

این كارشناس ایتالیایی در تشریح موقعیت راهبردی سوریه در منطقه ، افزود: در اواخر سال 2010 میلادی، دولت دمشق یك یادداشت تفاهم با دولت عراق برای ترانزیت مستقیم گاز و نفت از عراق به بندر 'بانیاس 'در سوریه به امضا رساند؛ در ماه جولای 2012 نیز توافقی میان ایران، عراق و سوریه به ارزش 10 میلیارد دلار برای ساخت خط لوله گاز جهت انتقال گاز طبیعی از منابع عظیم پارس جنوبی در ایران و از طریق عراق به سوریه به امضا رسید.

كورتیوو، گفت: بنابراین سوریه تبدیل به یك مسیر ترانزیت مهم انرژی شده و از اهمیت بالایی برخوردار است؛ این كشور همچنین دارای 240 میلیارد و 700 میلیون متر مكعب منابع گازی و دو میلیارد و 500 میلیون بشكه منابع نفتی است.

وی افزود: می توان دلیل هدف قرار گرفتن دمشق از سوی ناتو را درك كرد. علاوه بر موارد ذكر شده در بندر طارطوس سوریه تنها پایگاه دریایی روسی در مدیترانه مستقر است كه نتیجه توافق سال 1971 میلادی است.

به گفته وی این پایگاه كه رو به توسعه و مدرنیزه شدن است در سال جاری تكمیل می شود و حضور روسیه در دریایی كه كاملا تحت سلطه امریكا است، یقینا مطلوب واقع نیست.

وی گفت: حال تنها سیستم برای كنار گذاشتن بشار اسد بدون حمله مستقیم گسترده، می تواند از طریق بهانه كمك های بشردوستانه باشد كه در هر فصلی قابل اجرا است. یعنی اینكه ابتدا با ایجاد نارامی های داخلی و با استفاده از مزدوران و كمك های مالی و تسلیحاتی به تروریست ها و شورشیان به ایجاد وحشت و ناامنی پرداخته و سپس با انجام سوء قصدهای جانی و ضربه به غیر نظامیان، دولت سوریه را مقصر معرفی كرد.

مدیر نشریه ایتالیایی 'ایتالیا سوچاله ' گفت : امریكا با تبلیغات گسترده رسانه ای علیه سوریه، اخیرا نیز دولت دمشق را متهم به استفاده از سلاح شیمیایی كرده است تا شرایط را برای جنگ افروزی جدیدی فراهم كند.

وی ادامه داد: اما این بار برخلاف مورد لیبی، كشورهای روسیه و چین هرگونه تلاش آمریكا را در سازمان ملل متوقف كردند و اجازه حمله نظامی با بهانه مداخله بشر دوستانه را تاكنون نداده اند.

كارشناس ایتالیایی افزود: مسكو و پكن بعنوان دو قدرت اروپایی و اسیایی، منافع بزرگ ژئوپلیتیك در منطقه دارند، جایی كه روسیه در خطر محاصره شدن از سوی دولت های دنباله رو سیاست های واشنگتن قرار دارد.

وی گفت: البته مشكل می توان گفت كه آیا جنگی بزرگ بوقوع خواهد پیوست یا خیر، اما به هرحال تركیبات لازم برای جنگ ویرانگر وجود دارد، مانند 'قدرت های بزرگ، منابع انرژی، منافع راهبردی منطقه ای و قاره ای'؛ البته فكر نمی كنم كه فعلا و تا زمانی كه روسیه و چین تسلیم تحریكات ناتو و دولت های عرب متحد و اسراییل نشده اند، چنین جنگی صورت بگیرد.

اروپام ** 2171**1596** 3404



:: برچسب‌ها: تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا از بیروت، 'محمد علی نیكبخت' معاون تحقیقات و برنامه ریزی وزیر جهاد كشاورزی ایران و هیات همراه روز دوشنبه با 'حسین حاج حسن' وزیر كشاورزی لبنان ملاقات كرد.

در این ملاقات كه 'غضنفر ركن آبادی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز حضور داشت، زمینه های همكاری دوجانبه در بخش آموزشی، مبادله تجاری محصولات كشاورزی و قرنطینه گیاهی مورد بررسی قرار گرفت.

حسین حاج حسن با اشاره به سفر چند هفته گذشته خود به تهران و ملاقات با وزیر جهاد كشاورزی ایران و كاظمی رئیس موسسه اتكا، خواستار تسریع در اجرای توافقات قبلی بویژه در زمینه مبادلات تجاری محصولات كشاورزی از جمله صادارت روغن زیتون و مركبات به ایران و واردات گندم، برنج و دیگر محصولات غذایی مورد احتیاج لبنان از ایران شد.

وزیر كشاورزی لبنان از پیشرفت های صورت گرفته در امر آموزش كادر فنی و تخصصی نیروی انسانی وزارت كشاورزی لبنان از سوی جمهوری اسلامی ایران به نیكی یاد كرد و خواستار تبادل تجربیات و ادامه این برنامه های آموزشی شد.

مهندس نیكبخت هم آمادگی كشورمان برای توسعه همكاری در بخش های مختلف كشاورزی با لبنان را مورد تاكید قرار داد و اشاره كرد كه موانع توسعه صادرات روغن زیتون لبنان به ایران را پیگیری خواهد كرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری موفق نمایشگاه اختصاصی ایران در بیروت ( 24 لغایت 28 خرداد ماه جاری)، گفت: قرار است نمایشگاه اختصاصی استان مركزی اواخر آذر ماه سالجاری در بیروت برگزار شود.

وی پیشنهاد كرد: كارگاه آموزشی كشاورزی مورد نظر وزیر لبنانی در حاشیه این نمایشگاه برگزار شود كه مورد موافقت اولیه طرف لبنانی قرار گرفت.

خاور**1030**1597



:: برچسب‌ها: نیویورک , باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، 'محمد تكلوزاده' در بازدید از طرح های توسعه فولاد شركت های گل گهر و گهرزمین، طرح ایجاد كنسانتره شركت میدوك در سیرجان،افزود: ذخایر تخمین زده شده معادن آهن این منطقه به هزار و 135 میلیون تن می رسد.

وی ادامه داد: در زمان حاضر شركت گل گهر 5/8 میلیون تن كنستانتره آهن و پنج میلیون تن گندله تولید می كند كه بر اساس برنامه ریزی مشخص شده تا پایان سال 98 این میزان به 20 میلیون تن كنسانتره و 30 میلیون تن گندله افزایش خواهد یافت.

تكلوزاده، اظهار داشت: ایران از نظر ذخایر آهن رتبه سوم آسیا و رتبه یازدهم جهان را به خود اختصاص داده است.

معاون برنامه ریزی استاندار كرمان، بیان كرد: با اجرای طرح های تولید فولاد منطقه برای 13 هزار نفر به صورت مستقیم و 45 هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.

همچنین در این بازدید، مدیران اجرایی استان، مسئولان و كارشناسان شركت گل گهر سیرجان حضور داشتند و مسائل و مشكلات فراروی طرح های توسعه منطقه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

7443/2624**1601



:: برچسب‌ها: رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

ولادیمیر پوتین از متحدان اصلی بشار اسد محسوب می‌شود

بنا به گزارش‌های تایید نشده رسانه‌های روسیه، دو کشتی جنگی این کشور به همراه خدمه‌شان آماده هستند تا در صورت نیاز به سوریه اعزام شوند.

این دو کشتی می‌توانند در صورت اعزام در بندر طرطوس، که محل یکی از پایگاه‌های نیروی دریایی روسیه است، پهلو بگیرند.

گفته شده که ماموریت این دو کشتی حفظ امنیت شهروندان روسیه و تخلیه تجهیزات پایگاه در صورت نیاز است.

یکی از فرماندهان نیروی دریایی روسیه گفته است: "ما در شرایط اضطراری شهروندانمان را تنها نمی‌گذاریم و آنان را از منطقه درگیری خارج خواهیم کرد."

به گزارش خبرگزاری فرانسه این دو کشتی در خشکی و دریا قادر به انجام عملیات هستند.

بندر طرطوس تنها پایگاه دریایی روسیه است که خارج از قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سابق قرار دارد. روسیه از طریق این بندر عملیات ناوگان خود در دریای مدیترانه و عملیات ضد دزدان دریایی در بندر عدن را به انجام می‌رساند.

جاناتان مارکوس، خبرنگار امور دفاعی بی‌بی‌سی، می‌گوید که اگر اعزام این کشتی‌ها تایید شود، نشانه‌ای از تغییر مشی مسکو نسبت به دمشق و در پیش گرفتن اقدامات احتیاطی از سوی روسیه در صورت فروپاشی رژیم سوریه خواهد بود.

روسیه به رغم کشتار ۱۰ هزار نفر از مخالفان حکومت سوریه، با دخالت خارجی در این کشور مخالف است و ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور سوریه، یکی از متحدان اصلی بشار اسد محسوب می‌شود.

انتظار می‌رود که آقای پوتین در جریان نشست گروه ۲۰ درباره بحران سوریه با باراک اوباما، رییس‌جمهور ایالات متحده به مذاکره بپردازد.



:: برچسب‌ها: د , عروسی , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()