نوشته شده توسط : chudae


:: برچسب‌ها: شیکاگو , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

شبکه اجتماعی اعلام کرده است که گذرواژه‌های برخی از کاربران این سایت پس از درز بیش از شش میلیون گذرواژه ممکن است به خطر افتاده باشد.

هکرها فایلی را در یک سایت روسی منتشر کرده‌اند که حاوی گذرواژه‌های رمزشده است و از اعضای این سایت برای رمزگشایی آن دعوت کرده‌اند.

لینکدین که در حال حاضر بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر دارد، ضمن عذرخواهی از کاربران گفته که رمزهای لو رفته دیگر معتبر نیستند. بنابراین کاربرانی که رمزشان لو رفته است باید گذرواژه تازه‌ای برای خود انتخاب کنند.

آیا گذرواژه لینکدین شما لو رفته است؟

با استفاده سایت LastPass می‌توانید متوجه شوید که شما هم جزو قربانی‌ها هستید یا نه. کافی است گذرواژه خود را وارد کنید و منتظر پیام بمانید.

کاربرانی که قربانی این نشت اطلاعات هستند، ایمیلی از سوی این شرکت دریافت خواهند کرد که چگونگی تنظیم مجدد گذرواژه را به اطلاعشان می‌رساند. ایمیل دومی هم که حاوی جزئیات بیشتر درباره چرایی این تغییر است، به دنبال آن به دستشان خواهد رسید.

کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند اگر چنین ایمیلی را دریافت کردید و از رمز مشترک در سایت‌های مختلف استفاده می‌کنید، علاوه بر تعویض گذرواژه لینکدین، رمز سایت‌های دیگر را هم تغییر دهید.

با استفاده سایت می‌توانید متوجه شوید که شما هم جزو قربانی‌ها هستید یا نه. کافی است گذرواژه خود را وارد کنید و منتظر پیام بمانید.


نگرانی درباره حفظ حریم شخصی کاربران

توصیه‌هایی برای تغییر رمز

  • برای تغییر گذرواژه هرگز روی پیوند موجود در ایمیل کلیک نکنید. این پیوندها ممکن است با تغییر مسیر شما را به سایت دیگری هدایت کنند.
  • رمز خود را از صفحه تنظیمات سایت عوض کنید.
  • گذرواژه‌های خود را هر چند ماه یک بار یا حداقل در هر فصل عوض کنید.
  • از یک گذرواژه یکسان در همه سایت‌ها استفاده نکنید.
  • گذرواژه خود را از لغتنامه انتخاب نکنید. گذرواژه‌های با درازای بیش از ۱۰ حرف به سختی حدس زده می‌شوند.
  • یک جمله معنادار، ترانه یا ضرب‌المثل را انتخاب کنید و اول هر واژه را با حروف بزرگ بنویسید.
  • پیچیدگی گذرواژه خود را با افزودن نویسه‌های دیگر و افزودن شماره‌ها پیچیده‌تر کنید.

گفته شده که لینکدین کاربرانی را که از اپلیکیشن گوشی این شرکت استفاده می‌کردند، مجبور کرده تا آن را بروزرسانی کنند. این مسأله پس از آن اتفاق افتاد که کارشناسان امنیتی یک حفره امنیتی را کشف کردند که پوشیده نشده بود.

شرکت امنیتی اسکای کیور گفته که اپلیکیشن لینکدین بدون اطلاع کاربران ورودی‌های بخش تقویم را به صورت رمزگذاری‌نشده به سرور لینکدین می‌فرستاد.

این اطلاعات مربوط به یادداشت‌های مربوط به نشست‌ها می‌شد که اغلب شامل اطلاعاتی چون شماره‌های تلفن و کدهای عبور نشست‌های تلفنی است.

در مقابل لینکدین اعلام کرده ارسال این داده‌ها به این شکل متوقف شده است.

بیشتر کاربران شبکه اجتماعی لینکدین را کارشناسان و دانشگاهیان تشکیل می‌دهند و این سایت بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی و بانک متخصصان است که ارتباطات کاری بین افراد را برقرار می‌کند.

خبرها حاکی از این است که هکر منتشرکننده گذرواژه‌های سایت لینکدین، امروز یک و نیم میلیون گذرواژه سایت ای‌هارمونی را هم منتشر کرده است که سایتی محبوب در زمینه دوستیابی است.



:: برچسب‌ها: درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، در این مراسم حضرات آیات و مراجع تقلید نوری همدانی، جوادی آملی، علوی گرگانی، جعفر سبحانی، اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ائمه جمعه قم، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی رییس سازمان بازرسی كل كشور، برخی مدیران استان، طلاب و فضلای حوزه و مردم قم حضور داشتند.

آیت الله 'سید احمد خاتمی' عضو مجلس خبرگان رهبری در این مراسم پیرامون ابعاد مختلف شخصیتی اخلاقی، علمی، سیاسی و اجتماعی آیت الله مشكینی سخنرانی كرد.

وی گفت: آیت الله مشكینی قبل از پیروزی انقلاب در صحنه مبارزات حاضر و بعد از پیروزی نیز تا زمان ارتحال شیفته نظام اسلامی بود.

وی ادامه داد: آیت الله مشكینی به رغم این كه از ریاست دوری می كرد، ولی بزرگی شخصیت ایشان چنان بود كه ریاست خبرگان رهبری در او وضع تعینی پیدا كرد.

خاتمی خداباوری، خضوع و خشوع در برابر خداوند متعال، شیفته دنیا نبودن، عمل به علم، مبارزه با ستمگران و بصیرت را از شاخصه های یك عالم دینی دانست و گفت: مرحوم آیت الله مشكینی حائز همه این صفات و شاخصه ها بود.

آیت‌الله 'علی اكبر فیض' معروف به آیت الله مشكینی‌ ،در سال‌ 1300 هجری‌ شمسی‌ در روستایی‌ از توابع‌ بلوك‌ مشكین‌ شهر و در‌ خانواده‌ای‌ متدین‌ و اهل‌ علم‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود. پدرش‌ در كسوت‌ روحانیت‌ به‌ تحصیل‌ علم‌ و رتق‌ و فتق‌ امور مردم‌ می‌پرداخت‌.

وی سال‌ها به‌ تدریس‌ خارج‌ فقه‌ و اصول‌ اشتغال‌ داشت‌. تاسیس‌ موسسه‌ و مدرسه الهادی‌ و‌ چاپ‌ كتب‌ مفید و اسلامی‌ از جمله اقدامات مهم این عالم ربانی است.

این مراسم از سوی جامعه مدرسین، شورای عالی، مركز مدیریت حوزه های علمیه، مركز مدیریت حوزه های خواهران، دبیرخانه خبرگان رهبری، جامعة المصطفی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه كشور، موسسه دارالحدیث، جامعه روحانیت مبارز تهران و بیت آیت الله مشكینی برگزار شد. ك/3

401/3808**1368**



:: برچسب‌ها: فرانسه , باغ وحش , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، صادرات گاز جمهوری آذربایجان به تركیه از طریق خط لوله باكو – تفلیس – ارزروم از روز 12 خرداد ماه سال سازی متوقف شده بود.

بر اساس گزارش شركت 'بوتاش' تركیه این خط لوله گازی در نتیجه اقدامات تروریستی منفجر شده بود كه پس از انجام تعمیرات مورد نیاز صادرات گاز از طریق این خط لوله از فردا آغاز می شود.

پس از انفجار شدید در این خط لوله در خاك تركیه، شركت بوتاش بلافاصله به شركت نفت دولتی جمهوری آذربایجان (سوكار) اعلام كرد صادرات گاز خود را به تركیه را متوقف كند.

گاز میدان شاه ‌دنیز جمهوری آذربایجان به وسیله خط لوله 700 كیلومتری باكو - تفلیس - ارزروم از این كشور به تركیه منتقل می شود.

خاورم/1108**1368**



:: برچسب‌ها: پاریس , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

شرکت ایرانسل تحریمهای آمریکا را دور زد

خبرگزاري رويترز مي گويد به شواهدی دست يافته كه نشان می دهد شرکت تلفن همراه ایرانسل، تحریم تجاری آمریکا را نقض کرده و از شركت هاي آمريكايی، كالاهاي مخابراتی خريده است.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

یک شرکت عمده ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در ایران تحریم تجاری ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی را نقض کرده است.

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته است که شرکت تلفن همراه ایرانسل موفق شده است با وجود تحریم تجاری و مالی ایالات متحده، مقادیری تجهیزات را از شرکت های آمریکایی سان میکروسیستمز Sun Microsystems ، هیولیت-پاکارد Hewlett-Packard و شرکت سیسکو سیستمز Cisco Systems خریداری کند.

براساس قوانین آمریکا راجع به تحریم جمهوری اسلامی، شهروندان و شرکت های آمریکایی مجاز به ارتباط مالی و معامله تجاری با ایران مگر در زمینه اقلام بشردوستانه نیستند و برای شهروندان و شرکت های آمریکایی که این قوانین را نادیده بگیرند مجازات های سنگینی پیش بینی شده است.

شرکت ایرانسل که بخش عمده ای از بازار تلفن همراه در ایران را در اختیار دارد، به عنوان یک شرکت سهامی خصوصی به ثبت رسیده و به گفته رویترز، ٥١ درصد از سهام آن متعلق به شرکت گسترش الکترونیک ایران و ٤٩ درصد سهام نیز متعلق به شرکت ام تی ان، یک شرکت آفریقای جنوبی است.

ایرانسل

ایرانسل بخش عمده ای از بازار خدمات تلفن همراه ایران را در اختیار دارد

شرکت گسترش الکترونیک ایران یک شرکت ایرانی است و سهامداران آن عبارتند از بنیاد مستتضعفان، که تحت نظر رهبر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، و شرکت صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) که ظاهرا به وزارت دفاع ایران وابسته است.

به گزارش رویترز، در جریان خرید اقلام آمریکایی توسط شرکت ایرانسل، تعدادی شرکت مستقر در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه نقش واسطه را ایفا کردند و توانستند بدون جلب توجه مقامات آمریکایی، برخی تجهیزات مورد نیاز شرکت ایرانی را خریداری و به ایران حمل کنند.

این خبرگزاری به نقل از یکی از کارکنان ارشد سابق شعبه ام تی ان در تهران، شرکت مادر را نیز به آگاهی از این معاملات متهم کرده اما پل نورمن، سخنگوی ام تی ان گفته است که "تا آنجا که ما مطلع هستیم، هیچیک از کارکنان این شرکت به طور مستقیم یا غیرمستقیم در صدد خرید تجهیزات مورد استفاده شرکت ایرانسل نبوده و چنین تجهیزاتی را به نحوی که مغایر قوانین تحریم ایالات متحده باشد به دست نیاورده است."

تکذیب شرکتهای آمریکایی

وی با یادآوری اینکه شرکت ام تی ان سهامدار جزء شرکت ایرانسل بوده و در نتیجه، مدیریت آن را در دست ندارد، افزوده است که ام تی ان "به اجرای تحریم های ایالات متحده علیه ایران متعهد است و به همین منظور هم در حال حاضر با دولت ایالات متحده و مشاوران حقوقی بین المللی در این زمینه همکاری لازم را دارد."

ایرانسل

ام تی ان از نقض تحریم آمریکا علیه ایران اظهار بی اطلاعی کرده و بر تبعیت از این تحریم تاکید نهاده است

خبرگزاری رویترز در گزارش خود می افزاید که شرکت آفریقای جنوبی از اظهار نظر درباره فهرستی از کارکنان ارشد شرکت که گفته می شود در شکستن تحریم آمریکا علیه ایران نقش داشته اند خودداری ورزیده است.

در واکنش به گزارش دستیابی ایرانسل به تجهیزات آمریکایی، شرکت های آمریکایی مذکور در گزارش رویترز اعلام کردند که از چنین معامله ای آگاهی نداشته اند.

شرکت سیسکو گفته است که این شرکت کاملا از قوانین آمریکا تبعیت می کند و در تمامی قراردادهایی که منعقد می کند، از طرف قرارداد می خواهد تا این قوانین را به طور کامل رعایت کنند و افزوده که تا کنون هیچ مدرکی حاکی از ارتباط کارکنان سیسکو با فروش تجهیزات این شرکت به ایران به دست نیامده است اما این موضوع همچنان در دست بررسی است.

سخنگوی شرکت هیولیت-پاکارد نیز تاکید کرده که قراردادهای مربوط به توزیع اجناس تولیدی این کشور مشخصا فروش این اقلام به ایران را منع می کند و افزوده است که "تبعیت از قوانین و مقررات تجاری آمریکایی و بین المللی حائز اولویت انکارناپذیری برای شرکت است."

گزارشگر رویترز با استناد به اظهارات یکی از کارکنان ارشد سابق شعبه ام تی ان در تهران گفته است که شرکت ایرانسل برای دستیابی به تجهیزات تحت تحریم، تعدادی شرکت تجاری به ظاهر مستقل را تاسیس کرده و همچنین از شعبه های برخی شرکت های منطقه ای در ایران برای این منظور استفاده برده است.

مقامات ایرانسل هنوز در این مورد اظهار نظری نکرده اند.



:: برچسب‌ها: غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش ایرنا، در حالی كه حدود 20 خبرنگار و عكاس امشب (پنجشنبه) برای پوشش رسانه ای ثبت قرارداد 'سید جلال حسینی'، 'محسن بنگر' و 'حسین ماهینی' در هیات فوتبال استان تهران حضور یافته بودند، مسوولان باشگاه پرسپولیس از عكاسان می خواستند كه در لحظه ثبت قرارداد این بازیكنان حضور نداشته باشند.

این موضوع سبب اعتراض و درگیری لفظی عكاسان حاضر در هیات فوتبال استان تهران با مسوولان باشگاه پرسپولیس شد.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در گفت و گوی كوتاه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 'كارلوس كی روش' سرمربی تیم ملی فوتبال خواسته است كه ثبت قرارداد حسینی و بنگر بدون حضور عكاسان صورت گیرد.

قرارداد 'محسن بنگر'، 'سیدجلال حسینی'، 'حسین ماهینی' و 'افشین اسماعیل زاده' با باشگاه پرسپولیس پنجشنبه شب در هیات فوتبال استان تهران ثبت شد.

ورزشی**7537**1368**



:: برچسب‌ها: دوچرخه , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

حوادث سوریه از 15 ماه پیش تاكنون، از سوی بسیاری از رسانه های منطقه ای و غربی دنبال می شود.

البته در این میان، كشورهای حامی مخالفان سوری از ایجاد جنگ نرم رسانه ای غافل نشده و به طرق مختلف از ابزارهای اطلاع رسانی برای رسیدن به اهداف منفعت جویانه خود بهره گرفته اند.

با این حال، در میان همین رسانه ها نیز می توان به مواردی رسید كه تحلیلی متفاوت از اوضاع سوریه داشته و واقعیت ها را در این كشور منعكس كرده اند.

گزارش این رسانه ها، بعضا با تایید نظر مقام های سوری درباره حضور تروریست ها در خاك این كشور، افشای اطلاعات درباره كمك های نظامی و مالی به این افراد، دلایل كشورهای هم پیمان با معارضان مسلح برای مخالفت با دولت 'بشار اسد' رییس جمهوری سوریه، و ... همسوست.

** لبنان

--------------

در لبنان بسیاری از رسانه ها با آگاهی از احتمال كشیدن شدن دامنه ناآرامی ها به این كشور، از همان ابتدا سعی در روشن سازی ابعاد گوناگون این موضوع داشته اند.

دوازدهم اسفندماه 1390 روزنامه 'الاخبار'، طی گزارشی به نقش تبعه های كشورهایی مانند تونس، لیبی و حتی لبنانی در میان عناصر مسلح نظام بشار اسد می پردازد.

سی ام فروردین ماه 1391 روزنامه 'الجمهوریه' از ورود سلفی های افراطی از سوریه به لبنان خبر داده و هشدار می دهد این كشور در آستانه دور جدیدی از سلسله ترورهای شخصیت های سیاسی بارز كه نقش مهمی در پیشرفت تحولات منطقه ای داشته اند، قرار خواهد گرفت.

این روزنامه هدف از شروع عملیات ترور در لبنان را 'ضربه زدن به استقرار و ثبات این كشور' توصیف می كند.

'قاسم قصیر' كارشناس مسایل سیاسی و روزنامه نگار برجسته لبنانی، شانزدهم فروردین ماه 1391 طی مقاله ای در روزنامه 'السفیر'، تاكید می كند 'روند سریع تحولات منطقه ای و به بن بست رسیدن طرح های آمریكایی در ایجاد خاورمیانه جدید، منجر به سردرگمی سردمداران سیاسی منطقه بویژه هم پیمانان عربی كاخ سفید در منطقه شده است'.

بر اساس این گزارش، 'بعد از بر باد رفتن امید سرنگونی نظام سوریه، راهی جز ایجاد گفت و گو میان نظام و مخالفان آن برای حل بحران وجود ندارد و سوریه تاكنون در جهت سازماندهی اوضاع داخلی خود و تحمیل راهكار سیاسی برای حل بحران در این كشور بر مخالفان نظام موفق عمل كرده است'.

قصیر در ادامه مقاله خود، با اشاره به موفقیت های جمهوری اسلامی ایران برای پشت سر گذاشتن فشارهای غربی و همچنین حضور 'حزب الله و جنبش مقاومت اسلامی حماس كه برای سازماندهی صحنه اسلامی لبنان و فلسطین و محكم كردن روابط با سوریه و نیز جلوگیری از گسست میان گروه ها و نیروهای سنی و شیعی منطقه و ایجاد ثبات، استقرار و امنیت در لبنان در همه جوانب اجتماعی و سیاسی تلاش می كنند'، می افزاید: مسوولان لبنانی عقیده دارند منطقه بعد از شكست فاحش آمریكا در سرنگونی نظام سوریه و بی نتیجه ماندن دایره تشدید تحریم های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران، وارد مرحله جدیدی شده است.

بیست و یكم اردیبهشت ماه 1391 پس از توقیف كشتی حامل سلاح برای معارضان مسلح سوری در آب های لبنان، روزنامه 'الاخبار' می نویسد: اسلحه هایی كه در این كشتی وجود دارد، از نوع اروپایی است كه انقلابیون لیبی علیه نظام 'معمر قدافی' رییس جمهوری معدوم این كشور، استفاده كرده اند.

این روزنامه تاكید می كند نتایج تحقیقات درباره این محموله سلاح، پیامدهای مهمی بر استقرار و ثبات لبنان به دنبال خواهد داشت.

** تركیه

------------------

برخی روزنامه های تركی با انتقاد از مواضع دولت این كشور مبنی بر لزوم كناره گیری رییس جمهوری سوریه از قدرت، به تشریح برخی واقعیات در این زمینه پرداخته اند.

'یالچین دوغان' تحلیلگر معروف تركیه ای، در سرمقاله هجدهم بهمن ماه 1390 خود در روزنامه 'حریت'، می نویسد: اغلب اعضای اتحادیه عرب سلاطین ، امرا و پادشاهانی هستند كه در كشورشان نشانه ای از دموكراسی وجود ندارد.

وی در ادامه توضیح می دهد: واقعا مسخره است كه این كشورها كه خود بیش از 70 سال گامی در جهت دموكراسی بر نداشته اند امروزه برای سوریه درس دموكراسی می دهند و جای سوال دارد كه عشق و علاقه آنان برای ایجاد دموكراسی در سوریه از كجا سرچشمه می گیرد.

تحلیلگر تركیه در پایان نتیجه گیری می كند كشورهای عضو اتحادیه عرب قصد منصرف شدن از اجرای دستورات آمریكا را ندارند و این عشق به دموكراسی در مورد سوریه را آمریكا در آنان ایجاد كرده است.

بیست و هشتم اردیبهشت ماه 1391 نیز روزنامه 'آكشام' به نقل از برخی اعضای شورای ملی سوریه افشا می كند ' از خاك تركیه سلاح و مهمات برای مخالفان سوری ارسال می شود'.

** مصر

-----------------

رسانه های مصری با توجه به افت و خیزهای سوریه و تاثیر آن بر سرنوشت منطقه خاورمیانه، بیشتر موضعی محتاطانه را اتخاذ كرده و البته انتقادهایی به مداخله كشورهای دیگر در امور دمشق وارد دانسته اند.

بیست و ششم اسفندماه 1390 پایگاه خبری 'الفجر' مصر می نویسد شاه سعودی به رییس جمهوری سوریه سه روز فرصت داده تا مقابله با افراد مسلح را كه وی آن را كشتار مردم خوانده است، متوقف كند وگرنه ممكن است نیروی زمینی عربستان به سوریه حمله كند.

این پایگاه خبری در ادامه با اشاره به اعزام نیرو از سوی عربستان به بحرین، حمله به میدان مروارید این كشور، سركوب انقلاب بحرین و تغییر مسیر انقلاب یمن، این امر را آخرین اقدام عربستان در منطقه توصیف می كند و به طور غیرمستقیم تلاش های كنونی دولت سعودی را برای تاثیرگذاری بر امور سوریه، ناشی از همین امر می داند.

تارنمای خبری 'الیوم السابع'، بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391 با اشاره به جدایی 'فواز تللو' از 'شورای ملی سوریه'، این امر را به دلیل اختلاف سلیقه میان مخالفان دولت دمشق می داند و می نویسد: این استعفا ضربه دیگری بر پیكره نحیف این تشكل مخالف نظام سوریه وارد كرد كه در ماه های گذشته شاهد استعفای شماری از اعضای بلندپایه خود بود.

** چین

-----------------

تاكید بر برگزیدن راه دیپلماسی و گفت و گو به جای مقابله نظامی (به عنوان نقشه ای از پیش طراحی شده از سوی غرب برای تسلط بر اوضاع خاورمیانه)، از جمله رئوس مطالب رسانه های چینی درباره سوریه است.

خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) بیستم بهمن ماه 1390 تاكید می كند 'غرب به بهانه پیشبرد دموكراسی و آزادی در خاورمیانه، در پی تحقق اهدافی است كه می تواند كل منطقه را دستخوش تحول كند'.

شینهوا تصریح كرد: یكی از اهداف آمریكا این است كه از حیات رژیم صهیونیستی دفاع كرده و در سوریه رژیمی را روی كار آورد كه از ایران فاصله گرفته و با تل آویو و غرب روابط خصمانه نداشته باشد.

به نوشته این خبرگزاری، 'ناظران بر این باورند كه دلیل اصلی فشار آمریكا برای ساقط كردن حكومت در سوریه این است كه دمشق نمی خواهد پیمان صلح با تل آویو را امضا كند و حاضر نیست از مخالفت خود با اشغال منطقه دست بردارد'.

روزنامه 'مردم' ارگان حزب حاكم چین، شانزدهم اسفندماه 1390 با بیان اینكه 'آمریكا اهدافی را برای تغییر حكومت در سوریه تعریف و تعیین كرده است'، می نویسد: نخستین نكته اینكه آمریكا خواستار تغییر نظام حكومتی سوریه است و حركت دیگر آمریكا، تامین هر نوع كمك برای مخالفان دولت این كشور است.

این گزارش ادامه می دهد: آمریكا همچنین تلاش دارد نقش اتحادیه عرب را در تحولات سوریه برجسته نشان داده و تاكید كند آنها قادر به یافتن راه حل برای سوریه هستند.

روزنامه 'گلوبال تایمز' در همین روز با اشاره به ورود نیروهای ویژه انگلیس و قطر به سوریه تاكید می كند 'غرب در لوای پرچم اتحادیه عرب می كوشد اوضاع را از پشت صحنه در سوریه در كنترل خود بگیرد'.

به نوشته این روزنامه ، آمریكا در تلاش است تا نظام سلطه را بر خاورمیانه تحمیل كند.

روزنامه مردم سیزدهم خردادماه 1391 در گزارشی با اشاره به اخراج دیپلمات های سوری از برخی كشورهای غربی به بهانه دفاع از مظلومان می نویسد: غربی ها قصد دامن زدن به تنش ها را در سوریه دارند.

این روزنامه حمایت های غرب از 'به اصطلاح حقوق بشر' را 'یك افتضاح تاریخی' دانسته و با اشاره به حملات علیه عراق، افغانستان و لیبی به بهانه های بشردوستانه، یافتن تسلیحات هسته ای یا دفاع از انسان ها می افزاید: این چه عدالتی است كه غرب به بهانه های مختلف می خواهد در كشورهای دیگر حتی مداخله نظامی كند و به هر بهانه ای آنها را مورد تحریم قرار دهد.

به نوشته روزنامه مردم؛ 'مظنونان اصلی بحران سوریه اكنون همان هایی هستند كه حكومت سوریه را زیر فشار قرار می دهند و سعی دارند آب را گل آلود كنند.'

** رسانه های غربی

--------------------------

برخی غول های رسانه ای و خبرگزاری های غربی نیز برای جا نماندن از گردونه رقابت های خبری و همچنین بازنمایی ادعای خود مبنی بر بی طرفی، گاهی به انتشار گزارش هایی دست می زنند كه به نوعی نشان از شكست طرح های تنظیم شده برای براندازی حكومت سوریه یا وجود اختلاف های بنیادین بین مخالفان اسد دارد.

بیست و ششم بهمن ماه 1390 روزنامه آمریكایی 'واشنگتن پست' طی گزارشی با عنوان 'دورویی شاه سعودی' انتقادات شدید خود را متوجه پادشاه سعودی كرده كه خواهان پایان حكومت اسد شده بود اما 'در همان روز، نیروهای امنیتی سعودی در شهر قطیف در شرق عربستان به روی معترضان آتش گشوده بودند'.

به نوشته این روزنامه، دلیل تلاش عربستان برای سقوط حكومت اسد فقط به دلیل شیعه بودن وی و دولت سوریه است.

تارنمای شبكه خبری 'بلومبرگ' همان روز، دلیل اصلی رویه های متناقض دولت سعودی را 'تلاش این كشور برای تضعیف ایران در منطقه' دانسته است.

بلومبرگ در این مطلب با اشاره به اینكه دولت سعودی برای تقویت تلاش های ضددولتی در سوریه تلاش می كند و در عین حال درصدد است از هرگونه تغییر و انقلاب در كشورهای عرب خلیج فارس جلوگیری كند، هدف اصلی این كشور را شكستن 'هلال شیعی' می داند كه از ایران تا فلسطین ادامه می یابد.

دهم فروردین ماه 1391 خبرگزاری انگلیسی 'رویترز'، با اشاره به دیدار دبیركل سازمان ملل متحد با رهبران عرب طی نشست سران اتحادیه عرب در بغداد، می نویسد: رهبران حاضر در اجلاس اتحادیه عرب در عراق، طرح شش ماده ای فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب را برای آتش بس و آغاز مذاكرات صلح در سوریه پذیرفته اند اما آنان بشدت بر سر چگونگی مقابله با خشونت در سوریه كه تهدیدی علیه تعمیق اختلافات فرقه ای محسوب می شود، دچار اختلاف هستند.

بر اساس این گزارش، كشورهای عرب سنی همچون عربستان و قطر نقش پیشتازی را در تلاش ها برای منزوی كردن سوریه ایفا كرده و پیشنهاد مسلح كردن مخالفان سوری را داده اند. اما كشورهای دیگر عربی از جمله عراق و الجزایر خواستار اقدام های محتاطانه بیشتری بوده و نگران آن هستند كه سقوط اسد به خشونت فرقه ای بینجامد.

اوایل اردیبهشت ماه 1391 روزنامه انگلیسی 'گاردین' می نویسد: برخی كشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و مخالف نظام بشار اسد، در حال انجام فعالیت های محرمانه برای حمایت مستقیم تسلیحاتی از مخالفان سوریه هستند، چرا كه آنان با مخالفت های بین المللی در این زمینه مواجه شده اند.

گاردین به نقل از برخی منابع عربی می افزاید: كشورهای غربی از عربستان سعودی و قطر خواسته اند از ارسال سلاح برای شورشیان در سوریه خودداری كنند چراكه این امر موجب ناكام گذاشتن تلاش های سازمان ملل متحد برای پایان بحران این كشور می شود.

به نوشته این روزنامه، برخی شخصیت های بارز مخالف سوریه مذاكراتی را با مسوولان اطلاعاتی سعودی در اروپا و تركیه برای بررسی نیازهای خاص خود برگزار كرده و قطر نیز برنامه گسترده ای را برای ارسال سلحه های پیشرفته از جمله موشك های ضدسپر و ضدهواپیما به ارزش ده ها میلیون دلار برای مخالفان سوریه تدارك دیده است.

بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391 روزنامه آمریكایی 'واشنگتن پست' می نویسد: آمریكا در هفته های اخیر با كمك دلارهای واریز شده از سوی كشورهای حاشیه خلیج فارس، سیل جدیدی از تسلیحاتی بهتر و بیشتر را برای مخالفان نظام سوریه سرازیر كرده است.

این روزنامه عقب نشینی های معارضان مسلح از مواضع خود را به دلیل كمبود امكانات نظامی می داند و با تاكید بر اینكه پس از این اتفاق 'سیل آذوقه و مهمات برای آنها از سوی امریكا و كشورهای حاشیه خلیج فارس روان شد'، مواضع تركیه را همانند موضع آمریكا توصیف می كند.

به نوشته این روزنامه، تركیه و سایر كشورها موافق ایجاد یك كریدور امن در مرزهای سوریه با تركیه اند كه به وسیله نیروهای نظامی محافظت شود.

روزنامه انگلیسی 'تایمز' نیز دهم خردادماه 1391 اعلام می كند عربستان و قطر با قراردادن مقادیر زیادی اموال و سلاح در اختیار تروریست ها، حمایت خود را از آنان در سوریه بیشتر كرده اند.

روزنامه تایمز می افزاید: تروریست ها اموال هنگفتی از این كشورها كسب می كنند و نفوذ گروه های تندرو با كمك این كشورها به سوریه آغاز شده است.

** رژیم صهیونیستی

-----------------------------

رسانه های صهیونیستی نیز بر اختلاف افكنی های بیش از پیش در منطقه بر سر موضوع سوریه و همچنین فرضیه ها درباره آینده اسد متمركز شده اند.

بیست و نهم بهمن ماه 1390 روزنامه صهیونیستی هاآرتص می نویسد: عربستان سعودی و قطر با هماهنگی تركیه برای عناصر مسلح در سوریه از طریق مرزهای تركیه سلاح می فرستند.

این روزنامه تاكید می كند 'قطر و عربستان با قرار دادن اسلحه های پیشرفته در اختیار عناصر مسلح در سوریه، به دنبال سرنگونی نظام این كشور هستند'.

از سوی دیگر، پایگاه 'تیك دبكا' وابسته به دستگاه جاسوسی رژیم اشغالگر در همان زمان خبر می دهد 'قطر برای حمایت لجستیكی از عناصر مسلح، نیروهای ویژه خود را به سوریه اعزام كرده است'.

یازدهم خردادماه 1391 روزنامه صهیونیستی 'معاریو' درباره گمانه زنی های برخی مراكز جاسوسی رژیم صهیونیستی در مورد سقوط زودهنگام نظام بشار اسد می نویسد: واقعیت نشان داد این پیش بینی ها درست نیست.

این رسانه می افزاید: اسراییل موضع خود را نسبت به فرضیه سقوط زودهنگام تغییر داده و موساد مواضع شعبه اطلاعات وابسته به وزارت امور خارجه را تایید كرده است.

این روزنامه همچنین با انعكاس گفته های یك منبع بلندپایه شعبه اطلاعات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی كه گفته بود 'فقط بروز حس كنجكاوی بود كه ما را به ایراد این مقوله كه اسد در دو هفته سقوط می كند، وادار كرد'، ادامه می دهد: نه تنها 'ایهود باراك' وزیر جنگ اسراییل، نسبت به اعلام سقوط زودهنگام نظام اسد، عجله كرد بلكه این مساله در اتاق گفت وگوهای داخلی دولت یا شورای حكومت نیز مورد تاكید واقع شد.

** جمع بندی

----------------------

به نظر می رسد همانگونه كه برخی رسانه های منطقه ای اذعان داشته اند، اوضاع سوریه آنچنان با منفعت جویی های كشورهای خاورمیانه و غرب گره خورده است كه نمی توان بسادگی آنها را از هم منفك كرد.

برخی از این كشورها، در اتخاذ مواضع ضد حكومت اسد تا آنجا پیش رفته اند كه دیگر طاقت رسانه های عربی و تركی و حتی غول های رسانه ای غربی به سر آمده است و زبان به انتقاد از اقدام های این كشورها گشوده اند.

البته تعدادی از این رسانه ها بویژه خبرگزاری ها و روزنامه های غربی می كوشند با انعكاس بخشی از واقعیت آن هم در موارد نادر یا پس از بروز برخی تحولات جدید در قالبی از بی طرفی رسانه ای فرو روند تا علاوه بر جلب اعتماد مخاطب نسبت به اعتبار خود، راه را برای انتشار دیدگاه ها و تحلیل هایی بعدی همسو با سیاست های كشور خود هموار كنند.

برخی رسانه های منطقه ای نیز با وجود مواضع اولیه احتمالی تندروانه درباره دمشق، پس از رو شدن دست توطئه گران خارجی در این كشور نگرانی های ملی روشنی درباره احتمال گسترش دامنه آتش سوریه بر دامان كشور خود پیدا كرده اند.

از طرف دیگر، تعامل دولت اسد با سازمان ملل متحد و تداوم روند جاری در این كشور بر اساس اصلاحات تدوین شده و مورد پذیرش سوری ها، این رسانه ها را واداشته است به جنبه دیگر این ناآرامی ها یعنی شكست طرح های براندازی حكومت نیز بیندیشند؛ بویژه آنكه سه دوره انتخابات سراسری برگزار شده در این كشور با استقبال عمومی روبرو شده است كه نشانه ای از اعتماد مردم این كشور به برنامه های اسد تعبیر می شود.

بعضی دیگر از این رسانه ها نیز با توجه به حمایت غرب از معارضان مسلح سوری و منافع آشكار و پنهان رژیم صهیونیستی از تداوم ناآرامی ها در یكی از كشورهای اصلی محور مقاومت، رویه انعكاس واقعیات موجود در سوریه را مد نظر قرار داده و بیطرفانه به بیان نگاه های همه طرف های درگیر پرداخته اند و به این ترتیب، به پلی برای انتقال نظرات گروه های مخالف و دولت مركزی تبدیل شده اند.

به هر حال، آنچه روشن است دیر یا زود ناآرامی ها و تنش ها در سوریه پایان می یابد.

نتیجه این امر هر چه باشد اقدام رسانه های مختلف در ذهن مخاطبان آنها و همچنین ملت های منطقه و سوری ها باقی خواهد ماند و ممكن است سبب افزایش اعتماد عمومی و بالا رفتن اعتبار این رسانه ها شود یا از سوی دیگر، این رسانه ها مهمترین ارزش های هویتی خود را فدای خواسته های زودگذر و كارشناسی نشده یك یا چند دولت و كشور كرده باشند.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: بریتانیا , حیوانات , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 362
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

اسماعیل برقی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در جریان این ارزیابی ها سالانه 30 تا 40 هزار نفر دانش آموز دیرآموز در كشور شناسایی می شوند كه طی دو مرحله غربالگری و بررسی تخصصی 10 درصد آنان مشكل دار تشخیص داده می شوند.

وی اظهار كرد: هم اكنون 105 هزار دانش آموز استثنایی در 1200 مركز در كشور مشغول به تحصیل هستند.

برقی گفت: از این تعداد دانش آموزان استثنایی 75 هزار نفر در مراكز خاص و 30 هزار نفر دیگر نیز در مراكز تلفیقی تحصیل می كنند.

وی اظهار كرد: 20 هزار نفر نیروی انسانی در این بخش به آموزش این كودكان مشغول هستند كه سه هزار نفر آنان در دو سال گذشته به این سیستم اضافه شده اند.

برقی گفت: تاكنون در كشور تلاش مسئولان در راستای جذب و پوشش همه دانش آموزان به ادامه تحصیل بوده و هیچ دانش آموز معلولی در كشور به دلیل عدم وجود مراكز تحصیلی، ایاب و ذهاب و علل غیره از تحصیل باز نمانده است.

وی با اشاره مراكز جامع سنجش و آموزش كه در حال راه انداری در كشور است افزود: در این مراكز خدمات به صورت ادغام شده انجام می شود و آیین نامه آن تدوین شده و در حال تصویب است.

معاون آموزشی آموزش و پرورش استثنایی كشور گفت: ارائه خدمات تخصصی و متنوع در یك جا از اهداف عمده این مركز است تا بدین طریق از مراجعات متعدد خانواده ها به مراكز تخصصی كاسته شود و آنان در مراحل نهایی كه مورد نیاز است به مراكز تخصصی راهنمایی شوند.

معاون آموزشی آموزش و پرورش استثنایی كشور اظهار كرد: هم اكنون دانش آموزان استثنایی دارای مشكل در كشور در هفت گروه طبقه بندی می شوند كه شامل دانش آموزان كم توان ذهنی، نابینا، ناشنوا، معلول جسمی و حركتی، چند معلولیتی و دانش آموزان عادی دارای اختلالات یادگیری و رفتاری را شامل می شود.

وی افزود: دانش آموزان كم توان ذهنی بیشترین تعداد این دانش آموزان را با 50 هزار نفر شامل می شوند كه 19 هزار نفر آنان در مقاطع راهنمایی و متوسطه تحصیل می كنند.

معاون آموزشی آموزش و پرورش استثنایی كشور برای شركت در همایش سه روزه مسئولان مراكز استثنایی آذربایجان غربی به ارومیه سفر كرده است.

7125/581/ 1645



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae
عنان

طرح جدید عنان ظاهرا شامل تشکیل گروه تماس با شرکت قدرت‌های جهانی و کشورهای منطقه است

همزمان با انتشار اخبار ضد و نقیض از وقوع کشتاری دیگر در سوریه، منابع خبری از احتمال طرح جدید نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل بحران سیاسی سوریه و مخالفت هایی با مشارکت ایران در این طرح خبر داده اند.

روز پنجشنبه، ١٨ خرداد (٧ مه)، به نقل از "برخی منابع دیپلماتیک" گزارش شد که احتمال دارد کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه، طرح جدیدی را برای خاتمه دادن به بحران سیاسی در این کشور به اعضای شورای امنیت سازمان ملل ارائه دهد.

به گفته منابع دیپلماتیک، آقای عنان از شورای امنیت سازمان ملل خواهد خواست تا یک "گروه تماس جدید" متشکل از کشورهای عضو دایم شورا - آمریکا، بریتانیا، چین، روسیه و فرانسه - و تعدادی از کشورهای منطقه تشکیل دهد تا با نفوذ در طرف های درگیر در سوریه، به پایان دادن بحران در این کشور کمک کنند.

با انتشار این خبر، دولت های آمریکا، بریتانیا و فرانسه پیشاپیش مشارکت ایران در هر طرح مربوط به حل بحران سوریه را مردود دانستند و ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا، که در اجلاس گروه دوستی سوریه در استانبول شرکت کرده بود، گفت که مشارکت ایران در چنین طرحی، آن را به تشکیلاتی عاطل و بی اثر تبدیل می کند.

وزیر خارجه آمریکا نیز، که در همین نشست حضور داشت، گفته است که مشارکت ایران در اقدام برای برقراری صلح در سوریه "غیرقابل تصور" است زیرا ایران صرفا در صدد "صحنه آرایی مناسبی" برخواهد آمد تا حکومت سوریه بتواند با خیال آسوده تری به کشتار مردم خود ادامه دهد.

همزمان، رئیسان جمهوری روسیه و چین در بیانیه مشترکی در پایان اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، با هرگونه مداخله خارجی برای برکنار بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، مخالفت کرده و گفته اند که بحران سیاسی سوریه باید از طریق گفتگو حل و فصل شود.

همچنین، معاون وزارت خارجه روسیه در یک نشست خبری در مسکو گفته است که اجرای طرحی مشابه یمن برای حل بحران سوریه تنها در صورتی قابل قبول است که "مردم سوریه خواستار آن باشند" اما مشخص نکرده است که بدون برگزاری انتخاباتی با مشارکت آزادانه تمامی احزاب و گروه ها، که خواست اصلی مخالفان بشار اسد است، چگونه می توان از نظر مردم سوریه در این زمینه مطلع شد.

اول سال جاری، در حالی که اختلاف بین مخالفان و موافقان علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری یمن، این کشور را در معرض جنگ داخلی قرار داده بود، آقای صالح با تفویض قدرت به معاون خود در برابر مصونیت از پیگرد قانونی موافقت کرد و به بحران سیاسی آن کشور پایان داد.

اگرچه اعتراضات سیاسی در یمن با خشونت همراه بود، اما در مقایسه با حکومت سوریه، نیروهای دولتی و طرفداران رئیس جمهوری در برخورد با معترضان خشونت به مراتب کمتری به خرج دادند و تلفات به مراتب کمتری برجای گذاشتند.

کشتار جدید

همزمان، مخالفان حکومت سوریه گفته اند که در حمله افراد مسلح به روستای مزرعة القبیر، واقع در استان حما، دست کم پنجاه و پنج نفر، که اکثر آنان از اعضای یک خانواده بودند، به قتل رسیده اند.

کشتار القبیر

مخالفان بشار اسد و کشورهای غربی وابستگان به حکومت را به ارتکاب کشتار القبیر متهم کرده اند

گروه موسوم به ناظران حقوق بشر در سوریه، مستقر در لندن، در گزارش خود در این مورد گفته است که با تشخیص هویت چهل و نه تن از قربانیان این کشتار، از جمله هجده زن و کودک، معلوم شده است که اکثر آنان عضو خانواده ای به نام الیتیم بوده اند.

این گروه افزوده است که در حمله دیگری که روز گذشته در نزدیکی همین روستا روی داد، شش غیرنظامی دیگر هم به قتل رسیدند.

پیشتر، منابع مخالفان دولت سوریه شمار کشته شدگان حمله القبیر را بین ٨٧ تا ١٠٠ نفر گزارش کرده بودند.

گروه ناظران حقوق بشر سوریه و شورای ملی سوریه، متشکل از جمعی از مخالفان حکومت بشار اسد، شبه نظامیان طرفدار رئیس جمهوری را مسئول این کشتار معرفی کرده اند.

منابع دولتی سوریه نیز وقوع "کشتار" در روستای القبیر را تایید کرده اما آماری متفاوت در این مورد ارائه داده و گروه های "تروریستی" را عامل آن دانسته اند.

روز پنجشنبه، خبرگزاری دولتی سوریه - سانا - با متهم کردن رسانه های خارجی به دروغ پردازی در مورد این واقعه، گفت که "یک گروه از تروریست های مسلح روز گذشته به روستای مزرعة القبیر، در بخش معرزاف در استان حما حمله کردند و نه نفر مرد، زن و کودک را به قتل رساندند."

خبرگزاری سوریه به نقل از یک منبع رسمی نوشته است که "در پی وقوع این جنایت هولناک، مردم محل خواستار مداخله نیروهای ارتش برای محافظت از مردم و متوقف کردن حملات تروریستی شدند و نیروهای اعزامی توانستند تروریست ها را از پای درآورند و از آنان مقادیری اسلحه و مهمات شامل نارنجک انداز آر پی جی، مسلسل و نارنجک به دست آورند" اما از تعداد "تروریست های" کشته شده آماری نداده است.

تصویر القبیر

رسانه های دولتی سوریه و برخی منابع خبری در ایران "تروریست‌ها" را عامل کشتار القبیر معرفی کرده اند

در ایران هم خبرگزاری فارس، که معمولا گزارش های رسانه های دولتی سوریه در مورد حوادث آن کشور را با تفاسیری منعکس می کند، نوشته است که "تروریست های سوریه دو هفته پس از کشتار فجیع کودکان در الحوله، جنایت هولناک دیگری را در نزدیکی شهر حما مرتکب شدند."

این خبرگزاری از کشته شدن ٧٨ زن و کودک و افراد سالخورده خبر داده و گفته است که برخی از این افراد با "چاقو ذبح شده اند و به نظر می رسد ٣٧ نفر دیگر هم ربوده شده اند و احتمالا اجسادشان در محل دیگری یافت خواهد شد."

فارس افزوده است که در پی وقوع این حادثه، رسانه های غربی و عربی مدعی شدند که این روستا زیر آتش تانک قرار گرفته و گفته است که منابع سوری این اتهام را رد کرده اند.

خطر جنگ فرقه ای

در مقابل، برخی از ناظران این نظر را مطرح کرده اند که احتمالا شبه نظامیان موسوم به شبیحه، که از آنان با عنوان ماموران لباس شخصی نهادهای امنیتی یاد می شود، و یا دیگر گروه های طرفدار حکومت عامل کشتار مردم هستند.

به گفته آنان، با افزایش بی ثباتی در سوریه و احتمال سقوط حکومت که در تحت تسلط اقلیت علوی مذهب این کشور قرار دارد، ممکن است برخی از افراد طرفدار حکومت به منظور ارعاب مخالفان، به کشتار غیرنظامیان دست بزنند و در این اقدام، از حمایت تشکیلات متعدد امنیتی برخوردار باشند.

گروه دوستی سوریه

کشورهای غربی مشارکت ایران در اجرای طرح جدید عنان را پیشاپیش منتفی دانسته اند

وقوع پی در پی کشتار غیرنظامیان این نگرانی را نیز در پی آورده است که ممکن است اقدام به واکنش خشونت آمیز اکثریت سنی سوریه منجر شود و با گسترش اقدامات تلافی جویانه، سوریه را به سوی جنگ داخلی تمام عیار سوق دهد.

در چنین صورتی، این خطر هم وجود دارد که جنگ فرقه ای در سوریه به بعضی کشورهای منطقه هم سرایت کند و حتی خطر درگیری گسترده تر بین کشورها را در پی آورد.

منتقدان بشار اسد او را متهم کرده اند که برای حقظ قدرت، از کشاندن سوریه به جنگ داخلی نیز ابایی ندارد و به منظور بهره برداری از نگرانی بین المللی از عواقب منطقه ای چنین وضعیتی، به اختلاف فرقه ای در سوریه دامن می زند.

روز پنجشنبه، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا، دولت سوریه را به دست داشتن در کشتار القبیر متهم کرد و گفت "رژیمی که از چنین جنایتی حمایت می کند وجدان ندارد و نباید برجای بماند."

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا هم دولت سوریه را مسئول کشتار القبیر دانسته و گفته است که چنین وقایعی نشان می دهد که حکومت بشار اسد مشروعیت خود را از دست داده است.

اعتراضات سوریه در ماه مارس سال گذشته با تقاضای اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد حکومتی آغاز شد و اگرچه بسیاری از مردم سوریه و کشورهای غربی انتظار داشتند بشار اسد به خواست معترضان پاسخ مساعد دهد، وی به اعزام واحدهای ارتش برای سرکوب اعتراضات مبادرت ورزید.

شدت گرفتن خشونت در برخورد با تظاهرات اعتراضی باعث شد تا برخی از نظامیان مخالف حکومت، ترک خدمت کنند و برای مقابله مسلحانه با نیروهایدولتی، تشکیلاتی را با عنوان "ارتش آزاد سوریه" ایجاد کنند.



:: برچسب‌ها: دختر , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : chudae

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی 'غضنفر میرزابیگی' با اشاره به دیدار اخیر شورای عالی سازمان نظام پرستاری با رییس جمهور، گفت: در حال حاضر وزارت بهداشت برای تامین نیروی مورد نیاز مراكز تازه تاسیس خود به حدود 25 هزار پرستار و كادر بهداشتی و درمانی نیاز دارد كه بیش از 60 تا 70 درصد این نیروها باید پرستار باشند.

وی افزود: وزارت بهداشت برای تامین حداقل 0.7 نیرو به ازای هر تخت بیمارستانی در شبانه روز به 25 هزار نیروی جدید نیاز دارد، اما فقط 10 هزار پست سازمانی خالی دارد كه رییس جمهور با انتقال 15 هزار پست از دیگر دستگاه ها و تامین این تعداد نیروی جدید موافقت كرد.

رییس كل سازمان نظام پرستاری اظهار داشت: جلسه دیدار اعضای شورای عالی نظام پرستاری با رییس جمهوری دستاوردهای بزرگی برای جامعه پرستاری و نظام سلامت داشت.

میرزابیگی خاطر نشان كرد: یكی از دستاوردهای این جلسه این بود كه قرار شد كمیته مشتركی با حضور نماینده ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، معاونت توسعه سرمایه انسانی رییس جمهور و دو نفر نماینده از سازمان نظام پرستاری مسایل مرتبط با پرستاران و نظام سلامت را پیگیری كند.

وی ادامه داد: این كمیته باید دستاوردهای مشخصی تا مراسم روز پرستار در پایان امسال به صورت عملیاتی برای پرستاران و نظام سلامت به دست آورد.

این مقام مسوول یادآور شد: طی فعالیت دولت نهم و دهم شاهد افزایش مراكز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها در كشور بوده‌ایم، ولی متناسب با گسترش این مراكز نیروی پرستار استخدام نشده به همین علت شاهد كمبود كادر پرستاری در مراكز دولتی هستیم.

میرزابیگی اضافه كرد: در بسیاری از مناطق كشور بیمارستان هایی ساخته و حتی تجهیزات گران قیمت آن هم تامین شده اما به علت اینكه پرسنل و پرستار آنها تامین نشده كماكان این بخش ها و مراكز جدید به بهره برداری نرسیده است و عملا سرمایه بزرگی از كشور به هدر می‌رود.

وی بیان داشت: مهمترین دلیل عدم راه اندازی این مراكز نیز نبود پرستار است و البته كمبود پست سازمانی برای استخدام پرستار و نیروی جدید نیز به این مشكل دامن می‌زند.

این مقام مسوول افزود: گزارش دیگری كه در جلسه مشترك با رییس جمهور ارایه شد، این بود كه در اكثر كشورهای دنیا برای تامین مربیان بهداشت مدارس از پرستار مدرسه استفاده می‌شود و این پرستاران هستند كه تخصص لازم را برای تامین بهداشت دانش آموزان و پیشگیری از بیماری ها در مدارس دارند.

میرزابیگی تصریح كرد: بر این اساس با توجه به اینكه 140 هزار نفر از معلمان و دست اندركاران وزارت آموزش و پرورش بازنشسته شده‌اند و تعداد زیادی پست خالی برای استخدام وجود دارد، رییس جمهوری موافقت كرد كه هفت هزار پست سازمانی در آموزش و پرورش به استخدام مربیان بهداشت مدارس از بین كارشناسان پرستاری اختصاص یابد.

وی گفت: نكته دیگری كه در این جلسه مطرح شد، تشكیل شورای عالی بیمه و سلامت بود كه اعلام كردیم با توجه به وجود قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و با توجه به تعریف 527 خدمت استاندارد پرستاری كه نظر كمی تعداد آنها از خدمات پزشكی كمتر نیست، نیاز هست كه نماینده سازمان نظام پرستاری نیز مانند سازمان نظام پزشكی و جاهای دیگر در این شورا حضور داشته باشد كه قرار شد رییس جمهوری در جلسه شورای عالی سلامت كه ریاست آن با خود اوست، این دستور را بدهد كه نماینده سازمان نظام پرستاری نیز در شورای عالی بیمه و سلامت عضو باشد.

اجتمام ** 1788 **1415



:: برچسب‌ها: مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()